Zoeken naar synergie tussen KRW, Natura 2000 en lange termijn natuur ambities: Info-Graphic

M.P.C.P. Paulissen, J.G. Timmerman, J.A. Veraart, A. Spijkerman

Research output: Contribution to conferencePosterProfessional

Abstract

Trekvissen groeien vaak op in zout water en zij trekken naar de rivieren en binnenwater om zich verder te ontwikkelen en voort te planten. In Nederland zijn de binnenwateren vaak moeilijk te bereiken door de aanwezigheid van stuwen en gemalen. Door de aanleg van vispassages en aanpassing van het sluisbeheer wordt binnen de KRW gewerkt aan het herstellen van deze verbindingen. Elke vissoort heeft specifieke eisen ten aanzien van vismigratiemogelijkheden en habitat condities (Natura 2000).
Original languageDutch
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@conference{08f55bcaa99342cca99384e22d7990f5,
title = "Zoeken naar synergie tussen KRW, Natura 2000 en lange termijn natuur ambities: Info-Graphic",
abstract = "Trekvissen groeien vaak op in zout water en zij trekken naar de rivieren en binnenwater om zich verder te ontwikkelen en voort te planten. In Nederland zijn de binnenwateren vaak moeilijk te bereiken door de aanwezigheid van stuwen en gemalen. Door de aanleg van vispassages en aanpassing van het sluisbeheer wordt binnen de KRW gewerkt aan het herstellen van deze verbindingen. Elke vissoort heeft specifieke eisen ten aanzien van vismigratiemogelijkheden en habitat condities (Natura 2000).",
author = "M.P.C.P. Paulissen and J.G. Timmerman and J.A. Veraart and A. Spijkerman",
year = "2017",
language = "Dutch",

}

Zoeken naar synergie tussen KRW, Natura 2000 en lange termijn natuur ambities: Info-Graphic. / Paulissen, M.P.C.P.; Timmerman, J.G.; Veraart, J.A.; Spijkerman, A.

2017.

Research output: Contribution to conferencePosterProfessional

TY - CONF

T1 - Zoeken naar synergie tussen KRW, Natura 2000 en lange termijn natuur ambities: Info-Graphic

AU - Paulissen, M.P.C.P.

AU - Timmerman, J.G.

AU - Veraart, J.A.

AU - Spijkerman, A.

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Trekvissen groeien vaak op in zout water en zij trekken naar de rivieren en binnenwater om zich verder te ontwikkelen en voort te planten. In Nederland zijn de binnenwateren vaak moeilijk te bereiken door de aanwezigheid van stuwen en gemalen. Door de aanleg van vispassages en aanpassing van het sluisbeheer wordt binnen de KRW gewerkt aan het herstellen van deze verbindingen. Elke vissoort heeft specifieke eisen ten aanzien van vismigratiemogelijkheden en habitat condities (Natura 2000).

AB - Trekvissen groeien vaak op in zout water en zij trekken naar de rivieren en binnenwater om zich verder te ontwikkelen en voort te planten. In Nederland zijn de binnenwateren vaak moeilijk te bereiken door de aanwezigheid van stuwen en gemalen. Door de aanleg van vispassages en aanpassing van het sluisbeheer wordt binnen de KRW gewerkt aan het herstellen van deze verbindingen. Elke vissoort heeft specifieke eisen ten aanzien van vismigratiemogelijkheden en habitat condities (Natura 2000).

M3 - Poster

ER -