Yourchid: doe-het-zelf-orchideeën voor liefhebbers

Research output: Other contributionPamphletOther research output

Abstract

Hoe krijg je de Nederlandse glastuinbouw weer gezond? De STichting versterking Afzetpositie Producenten van glasgroenten (STAP) stimuleert groentetelers om meer marktgericht te ondernemen. Deze omslag begint bij de ondernemers zelf, is de gedachte hierachter. Dit is een belangrijke voorwaarde om de ambitie te realiseren van een niet samenwerkende product- en kostprijsgedreven sector die is gericht op het binnenland, naar een consument en toegevoegde waarde gedreven glasgroentecluster, dat zich kenmerkt door samenwerking en internationale georiënteerdheid. Daartoe begeleidt LEI Wageningen UR, op initiatief van STAP, de ondernemers, individueel of als groep, met de Business Innovation Approach.
LanguageDutch
PublisherLEI Wageningen UR
Number of pages2
Place of PublicationDen Haag
Publication statusPublished - 2016

Publication series

NameFactsheet / LEI Wageningen UR
No.2016-040h

Keywords

  • greenhouse horticulture
  • entrepreneurship
  • marketing techniques
  • sales promotion
  • strategic management
  • customer relations
  • business management
  • innovations
  • consumers
  • value added

Cite this

de Lauwere, C.C. / Yourchid : doe-het-zelf-orchideeën voor liefhebbers. 2016. Den Haag : LEI Wageningen UR. 2 p. (Factsheet / LEI Wageningen UR; 2016-040h).
@misc{4e8b5277a06b471d8d13661df5c35748,
title = "Yourchid: doe-het-zelf-orchidee{\"e}n voor liefhebbers",
abstract = "Hoe krijg je de Nederlandse glastuinbouw weer gezond? De STichting versterking Afzetpositie Producenten van glasgroenten (STAP) stimuleert groentetelers om meer marktgericht te ondernemen. Deze omslag begint bij de ondernemers zelf, is de gedachte hierachter. Dit is een belangrijke voorwaarde om de ambitie te realiseren van een niet samenwerkende product- en kostprijsgedreven sector die is gericht op het binnenland, naar een consument en toegevoegde waarde gedreven glasgroentecluster, dat zich kenmerkt door samenwerking en internationale geori{\"e}nteerdheid. Daartoe begeleidt LEI Wageningen UR, op initiatief van STAP, de ondernemers, individueel of als groep, met de Business Innovation Approach.",
keywords = "glastuinbouw, ondernemerschap, marketingtechnieken, verkoopbevordering, strategisch management, klantrelaties, bedrijfsmanagement, innovaties, consumenten, toegevoegde waarde, greenhouse horticulture, entrepreneurship, marketing techniques, sales promotion, strategic management, customer relations, business management, innovations, consumers, value added",
author = "{de Lauwere}, C.C.",
year = "2016",
language = "Dutch",
series = "Factsheet / LEI Wageningen UR",
publisher = "LEI Wageningen UR",
number = "2016-040h",
type = "Other",

}

Yourchid : doe-het-zelf-orchideeën voor liefhebbers. / de Lauwere, C.C.

2 p. Den Haag : LEI Wageningen UR. 2016, . (Factsheet / LEI Wageningen UR; No. 2016-040h).

Research output: Other contributionPamphletOther research output

TY - GEN

T1 - Yourchid

T2 - doe-het-zelf-orchideeën voor liefhebbers

AU - de Lauwere, C.C.

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Hoe krijg je de Nederlandse glastuinbouw weer gezond? De STichting versterking Afzetpositie Producenten van glasgroenten (STAP) stimuleert groentetelers om meer marktgericht te ondernemen. Deze omslag begint bij de ondernemers zelf, is de gedachte hierachter. Dit is een belangrijke voorwaarde om de ambitie te realiseren van een niet samenwerkende product- en kostprijsgedreven sector die is gericht op het binnenland, naar een consument en toegevoegde waarde gedreven glasgroentecluster, dat zich kenmerkt door samenwerking en internationale georiënteerdheid. Daartoe begeleidt LEI Wageningen UR, op initiatief van STAP, de ondernemers, individueel of als groep, met de Business Innovation Approach.

AB - Hoe krijg je de Nederlandse glastuinbouw weer gezond? De STichting versterking Afzetpositie Producenten van glasgroenten (STAP) stimuleert groentetelers om meer marktgericht te ondernemen. Deze omslag begint bij de ondernemers zelf, is de gedachte hierachter. Dit is een belangrijke voorwaarde om de ambitie te realiseren van een niet samenwerkende product- en kostprijsgedreven sector die is gericht op het binnenland, naar een consument en toegevoegde waarde gedreven glasgroentecluster, dat zich kenmerkt door samenwerking en internationale georiënteerdheid. Daartoe begeleidt LEI Wageningen UR, op initiatief van STAP, de ondernemers, individueel of als groep, met de Business Innovation Approach.

KW - glastuinbouw

KW - ondernemerschap

KW - marketingtechnieken

KW - verkoopbevordering

KW - strategisch management

KW - klantrelaties

KW - bedrijfsmanagement

KW - innovaties

KW - consumenten

KW - toegevoegde waarde

KW - greenhouse horticulture

KW - entrepreneurship

KW - marketing techniques

KW - sales promotion

KW - strategic management

KW - customer relations

KW - business management

KW - innovations

KW - consumers

KW - value added

M3 - Pamphlet

T3 - Factsheet / LEI Wageningen UR

PB - LEI Wageningen UR

CY - Den Haag

ER -