Yntn-virus volop in consumptieaardappelen (interview met o.a. Martin Verbeek)

H. van der Lee, M. Verbeek

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

  Abstract

  Pootaardappeltelers voeren een gevecht tegen bladluizen die ondermeer het Yntn-virus overbrengen .... Onderzoeker Martin Verbeek van Plant Research International bekijkt de virus- en bladluisontwikkeling. Bladluizen zijn verantwoordelijk voor de verspreiding van het virus. Ook hij redeneert heel nuchter: „Het Yntn-virus komt voor"
  Original languageDutch
  PublisherAgrio uitgeverij: AkkerWijzer.nl
  Media of outputOnline
  Publication statusPublished - 2011

  Cite this

  @misc{8e1f1b13d8d84685b5212de843acd5b3,
  title = "Yntn-virus volop in consumptieaardappelen (interview met o.a. Martin Verbeek)",
  abstract = "Pootaardappeltelers voeren een gevecht tegen bladluizen die ondermeer het Yntn-virus overbrengen .... Onderzoeker Martin Verbeek van Plant Research International bekijkt de virus- en bladluisontwikkeling. Bladluizen zijn verantwoordelijk voor de verspreiding van het virus. Ook hij redeneert heel nuchter: „Het Yntn-virus komt voor{"}",
  author = "{van der Lee}, H. and M. Verbeek",
  year = "2011",
  language = "Dutch",
  publisher = "Agrio uitgeverij: AkkerWijzer.nl",

  }

  van der Lee, H & Verbeek, M, Yntn-virus volop in consumptieaardappelen (interview met o.a. Martin Verbeek), 2011, Web publication/site, Agrio uitgeverij: AkkerWijzer.nl.
  Yntn-virus volop in consumptieaardappelen (interview met o.a. Martin Verbeek). van der Lee, H. (Author); Verbeek, M. (Author). 2011. Agrio uitgeverij: AkkerWijzer.nl.

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

  TY - ADVS

  T1 - Yntn-virus volop in consumptieaardappelen (interview met o.a. Martin Verbeek)

  AU - van der Lee, H.

  AU - Verbeek, M.

  PY - 2011

  Y1 - 2011

  N2 - Pootaardappeltelers voeren een gevecht tegen bladluizen die ondermeer het Yntn-virus overbrengen .... Onderzoeker Martin Verbeek van Plant Research International bekijkt de virus- en bladluisontwikkeling. Bladluizen zijn verantwoordelijk voor de verspreiding van het virus. Ook hij redeneert heel nuchter: „Het Yntn-virus komt voor"

  AB - Pootaardappeltelers voeren een gevecht tegen bladluizen die ondermeer het Yntn-virus overbrengen .... Onderzoeker Martin Verbeek van Plant Research International bekijkt de virus- en bladluisontwikkeling. Bladluizen zijn verantwoordelijk voor de verspreiding van het virus. Ook hij redeneert heel nuchter: „Het Yntn-virus komt voor"

  M3 - Web publication/site

  PB - Agrio uitgeverij: AkkerWijzer.nl

  ER -