Witte paardenkastanje breit eindelijk einde aan groeiseizoen

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

Abstract

De effecten van de droogte zijn nog steeds zichtbaar in de Nederlandse natuur. Een witte paardenkastanje op een rotonde in Ede verloor gedurende de droogte alle bladeren. Na de regenval liep de boom weer helemaal uit en, nog bijzonderder, stond begin oktober volledig in bloei. Pas in de week na kerst begonnen de eerste bladeren te verkleuren.
Original languageDutch
PublisherNature Today
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 1 Jan 2019

Cite this

@misc{c0406a567fe44a97a53d33544f514901,
title = "Witte paardenkastanje breit eindelijk einde aan groeiseizoen",
abstract = "De effecten van de droogte zijn nog steeds zichtbaar in de Nederlandse natuur. Een witte paardenkastanje op een rotonde in Ede verloor gedurende de droogte alle bladeren. Na de regenval liep de boom weer helemaal uit en, nog bijzonderder, stond begin oktober volledig in bloei. Pas in de week na kerst begonnen de eerste bladeren te verkleuren.",
author = "{van Vliet}, A.J.H.",
year = "2019",
month = "1",
day = "1",
language = "Dutch",
publisher = "Nature Today",

}

Witte paardenkastanje breit eindelijk einde aan groeiseizoen. van Vliet, A.J.H. (Author). 2019. Nature Today.

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

TY - ADVS

T1 - Witte paardenkastanje breit eindelijk einde aan groeiseizoen

AU - van Vliet, A.J.H.

PY - 2019/1/1

Y1 - 2019/1/1

N2 - De effecten van de droogte zijn nog steeds zichtbaar in de Nederlandse natuur. Een witte paardenkastanje op een rotonde in Ede verloor gedurende de droogte alle bladeren. Na de regenval liep de boom weer helemaal uit en, nog bijzonderder, stond begin oktober volledig in bloei. Pas in de week na kerst begonnen de eerste bladeren te verkleuren.

AB - De effecten van de droogte zijn nog steeds zichtbaar in de Nederlandse natuur. Een witte paardenkastanje op een rotonde in Ede verloor gedurende de droogte alle bladeren. Na de regenval liep de boom weer helemaal uit en, nog bijzonderder, stond begin oktober volledig in bloei. Pas in de week na kerst begonnen de eerste bladeren te verkleuren.

M3 - Web publication/site

PB - Nature Today

ER -