Werk maken van biodiversiteit

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

Een miljoen dier- en plantensoorten wordt met uitsterven bedreigd, blijkt uit een nieuw VN-rapport. We kunnen het tij keren door welvaart anders te gaan definiëren en de op groei gebaseerde economie te hervormen. Alle landen onderschrijven het rapport. Ook Wageningse onderzoekers schreven eraan mee, waaronder Esther Turnhout. ‘Het is tijd dat burgers de overheid aanspreken op haar verantwoordelijkheid’, zegt ze. Wat wil jij doen om biodiversiteitsverlies tegen te gaan?
Original languageEnglish
Place of PublicationWageningen
PublisherWageningen University & Research
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 10 May 2019

Cite this

Turnhout, E. (Author). (2019). Werk maken van biodiversiteit. Web publication/site, Wageningen: Wageningen University & Research. Retrieved from https://weblog.wur.nl/uitgelicht/werk-maken-van-biodiversiteit/
@misc{38c5ddfcebda4895ad01bdc37e4c0af7,
title = "Werk maken van biodiversiteit",
abstract = "Een miljoen dier- en plantensoorten wordt met uitsterven bedreigd, blijkt uit een nieuw VN-rapport. We kunnen het tij keren door welvaart anders te gaan defini{\"e}ren en de op groei gebaseerde economie te hervormen. Alle landen onderschrijven het rapport. Ook Wageningse onderzoekers schreven eraan mee, waaronder Esther Turnhout. ‘Het is tijd dat burgers de overheid aanspreken op haar verantwoordelijkheid’, zegt ze. Wat wil jij doen om biodiversiteitsverlies tegen te gaan?",
author = "E. Turnhout",
year = "2019",
month = "5",
day = "10",
language = "English",
publisher = "Wageningen University & Research",

}

Turnhout, E, Werk maken van biodiversiteit, 2019, Web publication/site, Wageningen University & Research, Wageningen.
Werk maken van biodiversiteit. Turnhout, E. (Author). 2019. Wageningen : Wageningen University & Research.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Werk maken van biodiversiteit

AU - Turnhout, E.

PY - 2019/5/10

Y1 - 2019/5/10

N2 - Een miljoen dier- en plantensoorten wordt met uitsterven bedreigd, blijkt uit een nieuw VN-rapport. We kunnen het tij keren door welvaart anders te gaan definiëren en de op groei gebaseerde economie te hervormen. Alle landen onderschrijven het rapport. Ook Wageningse onderzoekers schreven eraan mee, waaronder Esther Turnhout. ‘Het is tijd dat burgers de overheid aanspreken op haar verantwoordelijkheid’, zegt ze. Wat wil jij doen om biodiversiteitsverlies tegen te gaan?

AB - Een miljoen dier- en plantensoorten wordt met uitsterven bedreigd, blijkt uit een nieuw VN-rapport. We kunnen het tij keren door welvaart anders te gaan definiëren en de op groei gebaseerde economie te hervormen. Alle landen onderschrijven het rapport. Ook Wageningse onderzoekers schreven eraan mee, waaronder Esther Turnhout. ‘Het is tijd dat burgers de overheid aanspreken op haar verantwoordelijkheid’, zegt ze. Wat wil jij doen om biodiversiteitsverlies tegen te gaan?

M3 - Web publication/site

PB - Wageningen University & Research

CY - Wageningen

ER -

Turnhout E (Author). Werk maken van biodiversiteit Wageningen: Wageningen University & Research. 2019.