Vraag & Antwoord: Aten de koeien in de tijd van opa ook al maïs?

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

In de rubriek Vraag&Antwoord zoeken we antwoorden op vragen uit onze Milk Story-community. Deze week beantwoordt Jan Dijkstra, universitair hoofddocent leerstoelgroep diervoeding aan de WUR, de vraag van Hetty Adams: “Aten de koeien in de tijd van opa ook al maïs?” Het antwoord: nee. Het dagelijkse kostje van een koe is tegenwoordig heel anders dan vroeger. Hoe is het rantsoen van koeien in Nederland de afgelopen decennia veranderd?
Original languageDutch
PublisherFrieslandCampina/Het Portaal
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2015

Cite this

@misc{b5d97fe32c2642f7a234473057d02e19,
title = "Vraag & Antwoord: Aten de koeien in de tijd van opa ook al ma{\"i}s?",
abstract = "In de rubriek Vraag&Antwoord zoeken we antwoorden op vragen uit onze Milk Story-community. Deze week beantwoordt Jan Dijkstra, universitair hoofddocent leerstoelgroep diervoeding aan de WUR, de vraag van Hetty Adams: “Aten de koeien in de tijd van opa ook al ma{\"i}s?” Het antwoord: nee. Het dagelijkse kostje van een koe is tegenwoordig heel anders dan vroeger. Hoe is het rantsoen van koeien in Nederland de afgelopen decennia veranderd?",
author = "J. Dijkstra",
year = "2015",
language = "Dutch",
publisher = "FrieslandCampina/Het Portaal",

}

Dijkstra, J, Vraag & Antwoord: Aten de koeien in de tijd van opa ook al maïs?, 2015, Web publication/site, FrieslandCampina/Het Portaal.
Vraag & Antwoord: Aten de koeien in de tijd van opa ook al maïs? Dijkstra, J. (Author). 2015. FrieslandCampina/Het Portaal.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Vraag & Antwoord: Aten de koeien in de tijd van opa ook al maïs?

AU - Dijkstra, J.

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - In de rubriek Vraag&Antwoord zoeken we antwoorden op vragen uit onze Milk Story-community. Deze week beantwoordt Jan Dijkstra, universitair hoofddocent leerstoelgroep diervoeding aan de WUR, de vraag van Hetty Adams: “Aten de koeien in de tijd van opa ook al maïs?” Het antwoord: nee. Het dagelijkse kostje van een koe is tegenwoordig heel anders dan vroeger. Hoe is het rantsoen van koeien in Nederland de afgelopen decennia veranderd?

AB - In de rubriek Vraag&Antwoord zoeken we antwoorden op vragen uit onze Milk Story-community. Deze week beantwoordt Jan Dijkstra, universitair hoofddocent leerstoelgroep diervoeding aan de WUR, de vraag van Hetty Adams: “Aten de koeien in de tijd van opa ook al maïs?” Het antwoord: nee. Het dagelijkse kostje van een koe is tegenwoordig heel anders dan vroeger. Hoe is het rantsoen van koeien in Nederland de afgelopen decennia veranderd?

M3 - Web publication/site

PB - FrieslandCampina/Het Portaal

ER -