Voorlente plotsklaps in ijskast; appels in de winter en dode wespen

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

Abstract

Tien dagen geleden lag de natuur nog een maand voor op schema en kregen we zeer bijzondere natuurwaarnemingen (winterappels). Door de onverwachte weersomslag krijgt de natuur het opeens flink voor de kiezen en staat de ontwikkeling nagenoeg stil. Te vroeg geactiveerde insecten zoals wespenkoninginnen en planten zullen in winterstand moeten of overleven de barre omstandigheden niet.
Original languageDutch
PublisherNature Today
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 23 Jan 2019

Cite this

@misc{6618fadc24c24762a8c22fdba9b68cfd,
title = "Voorlente plotsklaps in ijskast; appels in de winter en dode wespen",
abstract = "Tien dagen geleden lag de natuur nog een maand voor op schema en kregen we zeer bijzondere natuurwaarnemingen (winterappels). Door de onverwachte weersomslag krijgt de natuur het opeens flink voor de kiezen en staat de ontwikkeling nagenoeg stil. Te vroeg geactiveerde insecten zoals wespenkoninginnen en planten zullen in winterstand moeten of overleven de barre omstandigheden niet.",
author = "{van Vliet}, A.J.H.",
year = "2019",
month = "1",
day = "23",
language = "Dutch",
publisher = "Nature Today",

}

Voorlente plotsklaps in ijskast; appels in de winter en dode wespen. van Vliet, A.J.H. (Author). 2019. Nature Today.

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

TY - ADVS

T1 - Voorlente plotsklaps in ijskast; appels in de winter en dode wespen

AU - van Vliet, A.J.H.

PY - 2019/1/23

Y1 - 2019/1/23

N2 - Tien dagen geleden lag de natuur nog een maand voor op schema en kregen we zeer bijzondere natuurwaarnemingen (winterappels). Door de onverwachte weersomslag krijgt de natuur het opeens flink voor de kiezen en staat de ontwikkeling nagenoeg stil. Te vroeg geactiveerde insecten zoals wespenkoninginnen en planten zullen in winterstand moeten of overleven de barre omstandigheden niet.

AB - Tien dagen geleden lag de natuur nog een maand voor op schema en kregen we zeer bijzondere natuurwaarnemingen (winterappels). Door de onverwachte weersomslag krijgt de natuur het opeens flink voor de kiezen en staat de ontwikkeling nagenoeg stil. Te vroeg geactiveerde insecten zoals wespenkoninginnen en planten zullen in winterstand moeten of overleven de barre omstandigheden niet.

M3 - Web publication/site

PB - Nature Today

ER -