Voorlente pakt de draad weer op; elzenpollenseizoen vertraagd

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

Abstract

Twee weken sneeuw en ijs vertraagde de ontwikkeling van de voorlente na de zeer vroege start. De natuur ligt echter nog steeds ruim twee weken voor op schema. Op steeds meer plaatsen komen sneeuwklokjes en gele kornoeljes in bloei. Pollenconcentraties van hazelaar en els bleven de afgelopen weken laag maar het hoofdseizoen van de elzenpollen nadert snel met de hoge temperaturen in de verwachting.
Original languageDutch
PublisherNature Today
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 3 Feb 2019

Cite this

@misc{12be4a91af96405bae1cfcee4c454e46,
title = "Voorlente pakt de draad weer op; elzenpollenseizoen vertraagd",
abstract = "Twee weken sneeuw en ijs vertraagde de ontwikkeling van de voorlente na de zeer vroege start. De natuur ligt echter nog steeds ruim twee weken voor op schema. Op steeds meer plaatsen komen sneeuwklokjes en gele kornoeljes in bloei. Pollenconcentraties van hazelaar en els bleven de afgelopen weken laag maar het hoofdseizoen van de elzenpollen nadert snel met de hoge temperaturen in de verwachting.",
author = "{van Vliet}, A.J.H. and W.A. Bron",
year = "2019",
month = "2",
day = "3",
language = "Dutch",
publisher = "Nature Today",

}

Voorlente pakt de draad weer op; elzenpollenseizoen vertraagd. van Vliet, A.J.H. (Author); Bron, W.A. (Author). 2019. Nature Today.

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

TY - ADVS

T1 - Voorlente pakt de draad weer op; elzenpollenseizoen vertraagd

AU - van Vliet, A.J.H.

AU - Bron, W.A.

PY - 2019/2/3

Y1 - 2019/2/3

N2 - Twee weken sneeuw en ijs vertraagde de ontwikkeling van de voorlente na de zeer vroege start. De natuur ligt echter nog steeds ruim twee weken voor op schema. Op steeds meer plaatsen komen sneeuwklokjes en gele kornoeljes in bloei. Pollenconcentraties van hazelaar en els bleven de afgelopen weken laag maar het hoofdseizoen van de elzenpollen nadert snel met de hoge temperaturen in de verwachting.

AB - Twee weken sneeuw en ijs vertraagde de ontwikkeling van de voorlente na de zeer vroege start. De natuur ligt echter nog steeds ruim twee weken voor op schema. Op steeds meer plaatsen komen sneeuwklokjes en gele kornoeljes in bloei. Pollenconcentraties van hazelaar en els bleven de afgelopen weken laag maar het hoofdseizoen van de elzenpollen nadert snel met de hoge temperaturen in de verwachting.

M3 - Web publication/site

PB - Nature Today

ER -