Voeding en kanker info : Wetenschappelijk antwoord van experts op vragen van patiënten

E. Kampman, S. Beijer, M. van Veen

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

Op deze website worden vragen beantwoord over voeding en de preventie van kanker, voeding rondom de behandeling van kanker en voeding ná de behandeling van kanker. Deze antwoorden zijn geformuleerd op basis van de beschikbare wetenschappelijke literatuur.
LanguageDutch
PublisherWageningen UR/IKNL/Alpe d'HuZes/LWDO
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2014

Keywords

  • nutrition and health
  • neoplasms
  • disease prevention
  • health promotion
  • treatment

Cite this

Kampman, E. (Author), Beijer, S. (Author), & van Veen, M. (Author). (2014). Voeding en kanker info : Wetenschappelijk antwoord van experts op vragen van patiënten. Web publication/site, Wageningen UR/IKNL/Alpe d'HuZes/LWDO. Retrieved from http://voedingenkankerinfo.nl/
Kampman, E. (Author) ; Beijer, S. (Author) ; van Veen, M. (Author). / Voeding en kanker info : Wetenschappelijk antwoord van experts op vragen van patiënten. [Web publication/site].
@misc{c5cad176f81740d48a8850fe7ee65657,
title = "Voeding en kanker info : Wetenschappelijk antwoord van experts op vragen van pati{\"e}nten",
abstract = "Op deze website worden vragen beantwoord over voeding en de preventie van kanker, voeding rondom de behandeling van kanker en voeding n{\'a} de behandeling van kanker. Deze antwoorden zijn geformuleerd op basis van de beschikbare wetenschappelijke literatuur.",
keywords = "voeding en gezondheid, neoplasma, ziektepreventie, gezondheidsbevordering, behandeling, nutrition and health, neoplasms, disease prevention, health promotion, treatment",
author = "E. Kampman and S. Beijer and {van Veen}, M.",
year = "2014",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen UR/IKNL/Alpe d'HuZes/LWDO",

}

Kampman, E, Beijer, S & van Veen, M, Voeding en kanker info : Wetenschappelijk antwoord van experts op vragen van patiënten, 2014, Web publication/site, Wageningen UR/IKNL/Alpe d'HuZes/LWDO.
Voeding en kanker info : Wetenschappelijk antwoord van experts op vragen van patiënten. Kampman, E. (Author); Beijer, S. (Author); van Veen, M. (Author). 2014. Wageningen UR/IKNL/Alpe d'HuZes/LWDO.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Voeding en kanker info : Wetenschappelijk antwoord van experts op vragen van patiënten

AU - Kampman, E.

AU - Beijer, S.

AU - van Veen, M.

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Op deze website worden vragen beantwoord over voeding en de preventie van kanker, voeding rondom de behandeling van kanker en voeding ná de behandeling van kanker. Deze antwoorden zijn geformuleerd op basis van de beschikbare wetenschappelijke literatuur.

AB - Op deze website worden vragen beantwoord over voeding en de preventie van kanker, voeding rondom de behandeling van kanker en voeding ná de behandeling van kanker. Deze antwoorden zijn geformuleerd op basis van de beschikbare wetenschappelijke literatuur.

KW - voeding en gezondheid

KW - neoplasma

KW - ziektepreventie

KW - gezondheidsbevordering

KW - behandeling

KW - nutrition and health

KW - neoplasms

KW - disease prevention

KW - health promotion

KW - treatment

M3 - Web publication/site

PB - Wageningen UR/IKNL/Alpe d'HuZes/LWDO

ER -

Kampman E (Author), Beijer S (Author), van Veen M (Author). Voeding en kanker info : Wetenschappelijk antwoord van experts op vragen van patiënten Wageningen UR/IKNL/Alpe d'HuZes/LWDO. 2014.