Vinkenslagtijd en door hoge temperaturen veel aandacht voor De Natuurkalender

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

Abstract

Heb je de voor deze tijd karakteristieke vinkenslag al gehoord terwijl je genoot van het heerlijke lenteweer? Door de zeer warme februari ligt de natuur inmiddels drie weken voor op schema. Dit baseren we op de vele fenologische waarnemingen die via Natuurkalender.nl worden doorgegeven. Zie hier hoe we in het TV-programma Eén Vandaag het effect van het warme weer en de zorgen daarover uitleggen.
Original languageDutch
PublisherNature Today
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 17 Feb 2019

Cite this

@misc{6e27f6099b934001a13df51b3d1c4d42,
title = "Vinkenslagtijd en door hoge temperaturen veel aandacht voor De Natuurkalender",
abstract = "Heb je de voor deze tijd karakteristieke vinkenslag al gehoord terwijl je genoot van het heerlijke lenteweer? Door de zeer warme februari ligt de natuur inmiddels drie weken voor op schema. Dit baseren we op de vele fenologische waarnemingen die via Natuurkalender.nl worden doorgegeven. Zie hier hoe we in het TV-programma E{\'e}n Vandaag het effect van het warme weer en de zorgen daarover uitleggen.",
author = "{van Vliet}, A.J.H. and W.A. Bron",
year = "2019",
month = "2",
day = "17",
language = "Dutch",
publisher = "Nature Today",

}

Vinkenslagtijd en door hoge temperaturen veel aandacht voor De Natuurkalender. van Vliet, A.J.H. (Author); Bron, W.A. (Author). 2019. Nature Today.

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

TY - ADVS

T1 - Vinkenslagtijd en door hoge temperaturen veel aandacht voor De Natuurkalender

AU - van Vliet, A.J.H.

AU - Bron, W.A.

PY - 2019/2/17

Y1 - 2019/2/17

N2 - Heb je de voor deze tijd karakteristieke vinkenslag al gehoord terwijl je genoot van het heerlijke lenteweer? Door de zeer warme februari ligt de natuur inmiddels drie weken voor op schema. Dit baseren we op de vele fenologische waarnemingen die via Natuurkalender.nl worden doorgegeven. Zie hier hoe we in het TV-programma Eén Vandaag het effect van het warme weer en de zorgen daarover uitleggen.

AB - Heb je de voor deze tijd karakteristieke vinkenslag al gehoord terwijl je genoot van het heerlijke lenteweer? Door de zeer warme februari ligt de natuur inmiddels drie weken voor op schema. Dit baseren we op de vele fenologische waarnemingen die via Natuurkalender.nl worden doorgegeven. Zie hier hoe we in het TV-programma Eén Vandaag het effect van het warme weer en de zorgen daarover uitleggen.

M3 - Web publication/site

PB - Nature Today

ER -