Verkenningen en praktijkontwikkelingen van biologisch beschermde systemen, onderzoek 2002

H.A.J.M. van Gurp

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  Abstract

  Binnen het project ’ Verkenningen en praktijkontwikkelingen van biologisch beschermde systemen ‘ zijn praktijkontwikkelingen en lopende projecten op het gebied van beschermde teelten geïnventariseerd. Daarnaast zijn nieuwe implementatie- dan wel ontwikkelingsprojecten aansluitend op belangrijke knelpunten die nieuwe innovatieve teeltsystemen in de weg staan, gesignaleerd. Een algemene verkenning van praktijkontwikkelingen bij biologisch beschermde teelten, met accent op kortetermijnproblemenen oplossingsrichtingen is binnen dit project uitgevoerd in nauwe afstemming met de leden van de door Stichting Platform Biologica gecoördineerde werkgroep biologische bedekte teelt en de landelijke LTO-commissie biologische glastuinbouw.
  Original languageDutch
  Place of PublicationWageningen
  PublisherPraktijkonderzoek Plant & Omgeving, Sector Glastuinbouw
  Number of pages73
  Publication statusPublished - 2003

  Publication series

  NamePPO
  PublisherPraktijkonderzoek Plant & Omgeving, Sector Glastuinbouw
  No.GT 13079

  Keywords

  • organic farming
  • organization of research
  • greenhouse horticulture

  Cite this

  van Gurp, H. A. J. M. (2003). Verkenningen en praktijkontwikkelingen van biologisch beschermde systemen, onderzoek 2002. (PPO; No. GT 13079). Wageningen: Praktijkonderzoek Plant & Omgeving, Sector Glastuinbouw.
  van Gurp, H.A.J.M. / Verkenningen en praktijkontwikkelingen van biologisch beschermde systemen, onderzoek 2002. Wageningen : Praktijkonderzoek Plant & Omgeving, Sector Glastuinbouw, 2003. 73 p. (PPO; GT 13079).
  @book{768c2905a8ac47f2bb612524c8d22b0d,
  title = "Verkenningen en praktijkontwikkelingen van biologisch beschermde systemen, onderzoek 2002",
  abstract = "Binnen het project ’ Verkenningen en praktijkontwikkelingen van biologisch beschermde systemen ‘ zijn praktijkontwikkelingen en lopende projecten op het gebied van beschermde teelten ge{\"i}nventariseerd. Daarnaast zijn nieuwe implementatie- dan wel ontwikkelingsprojecten aansluitend op belangrijke knelpunten die nieuwe innovatieve teeltsystemen in de weg staan, gesignaleerd. Een algemene verkenning van praktijkontwikkelingen bij biologisch beschermde teelten, met accent op kortetermijnproblemenen oplossingsrichtingen is binnen dit project uitgevoerd in nauwe afstemming met de leden van de door Stichting Platform Biologica geco{\"o}rdineerde werkgroep biologische bedekte teelt en de landelijke LTO-commissie biologische glastuinbouw.",
  keywords = "biologische landbouw, organisatie van onderzoek, glastuinbouw, organic farming, organization of research, greenhouse horticulture",
  author = "{van Gurp}, H.A.J.M.",
  year = "2003",
  language = "Dutch",
  series = "PPO",
  publisher = "Praktijkonderzoek Plant & Omgeving, Sector Glastuinbouw",
  number = "GT 13079",

  }

  van Gurp, HAJM 2003, Verkenningen en praktijkontwikkelingen van biologisch beschermde systemen, onderzoek 2002. PPO, no. GT 13079, Praktijkonderzoek Plant & Omgeving, Sector Glastuinbouw, Wageningen.

  Verkenningen en praktijkontwikkelingen van biologisch beschermde systemen, onderzoek 2002. / van Gurp, H.A.J.M.

  Wageningen : Praktijkonderzoek Plant & Omgeving, Sector Glastuinbouw, 2003. 73 p. (PPO; No. GT 13079).

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Verkenningen en praktijkontwikkelingen van biologisch beschermde systemen, onderzoek 2002

  AU - van Gurp, H.A.J.M.

  PY - 2003

  Y1 - 2003

  N2 - Binnen het project ’ Verkenningen en praktijkontwikkelingen van biologisch beschermde systemen ‘ zijn praktijkontwikkelingen en lopende projecten op het gebied van beschermde teelten geïnventariseerd. Daarnaast zijn nieuwe implementatie- dan wel ontwikkelingsprojecten aansluitend op belangrijke knelpunten die nieuwe innovatieve teeltsystemen in de weg staan, gesignaleerd. Een algemene verkenning van praktijkontwikkelingen bij biologisch beschermde teelten, met accent op kortetermijnproblemenen oplossingsrichtingen is binnen dit project uitgevoerd in nauwe afstemming met de leden van de door Stichting Platform Biologica gecoördineerde werkgroep biologische bedekte teelt en de landelijke LTO-commissie biologische glastuinbouw.

  AB - Binnen het project ’ Verkenningen en praktijkontwikkelingen van biologisch beschermde systemen ‘ zijn praktijkontwikkelingen en lopende projecten op het gebied van beschermde teelten geïnventariseerd. Daarnaast zijn nieuwe implementatie- dan wel ontwikkelingsprojecten aansluitend op belangrijke knelpunten die nieuwe innovatieve teeltsystemen in de weg staan, gesignaleerd. Een algemene verkenning van praktijkontwikkelingen bij biologisch beschermde teelten, met accent op kortetermijnproblemenen oplossingsrichtingen is binnen dit project uitgevoerd in nauwe afstemming met de leden van de door Stichting Platform Biologica gecoördineerde werkgroep biologische bedekte teelt en de landelijke LTO-commissie biologische glastuinbouw.

  KW - biologische landbouw

  KW - organisatie van onderzoek

  KW - glastuinbouw

  KW - organic farming

  KW - organization of research

  KW - greenhouse horticulture

  M3 - Report

  T3 - PPO

  BT - Verkenningen en praktijkontwikkelingen van biologisch beschermde systemen, onderzoek 2002

  PB - Praktijkonderzoek Plant & Omgeving, Sector Glastuinbouw

  CY - Wageningen

  ER -

  van Gurp HAJM. Verkenningen en praktijkontwikkelingen van biologisch beschermde systemen, onderzoek 2002. Wageningen: Praktijkonderzoek Plant & Omgeving, Sector Glastuinbouw, 2003. 73 p. (PPO; GT 13079).