Verbetering van de produktie door groeistofbespuitingen op de plant om de late bezetting bij herfstpaprika's te verbeteren

W. van Ravestijn

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  Original languageDutch
  Place of PublicationNaaldwijk
  PublisherProefstation voor Tuinbouw onder Glas
  Number of pages7
  Publication statusPublished - 1990

  Publication series

  NameIntern verslag / Proefstation voor Tuinbouw onder Glas
  No.17

  Cite this

  van Ravestijn, W. (1990). Verbetering van de produktie door groeistofbespuitingen op de plant om de late bezetting bij herfstpaprika's te verbeteren. (Intern verslag / Proefstation voor Tuinbouw onder Glas; No. 17). Naaldwijk: Proefstation voor Tuinbouw onder Glas.
  van Ravestijn, W. / Verbetering van de produktie door groeistofbespuitingen op de plant om de late bezetting bij herfstpaprika's te verbeteren. Naaldwijk : Proefstation voor Tuinbouw onder Glas, 1990. 7 p. (Intern verslag / Proefstation voor Tuinbouw onder Glas; 17).
  @book{65990c65467e4d5f8205e799764f9ea7,
  title = "Verbetering van de produktie door groeistofbespuitingen op de plant om de late bezetting bij herfstpaprika's te verbeteren",
  author = "{van Ravestijn}, W.",
  note = "Project: 245",
  year = "1990",
  language = "Dutch",
  series = "Intern verslag / Proefstation voor Tuinbouw onder Glas",
  publisher = "Proefstation voor Tuinbouw onder Glas",
  number = "17",

  }

  van Ravestijn, W 1990, Verbetering van de produktie door groeistofbespuitingen op de plant om de late bezetting bij herfstpaprika's te verbeteren. Intern verslag / Proefstation voor Tuinbouw onder Glas, no. 17, Proefstation voor Tuinbouw onder Glas, Naaldwijk.

  Verbetering van de produktie door groeistofbespuitingen op de plant om de late bezetting bij herfstpaprika's te verbeteren. / van Ravestijn, W.

  Naaldwijk : Proefstation voor Tuinbouw onder Glas, 1990. 7 p. (Intern verslag / Proefstation voor Tuinbouw onder Glas; No. 17).

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Verbetering van de produktie door groeistofbespuitingen op de plant om de late bezetting bij herfstpaprika's te verbeteren

  AU - van Ravestijn, W.

  N1 - Project: 245

  PY - 1990

  Y1 - 1990

  M3 - Report

  T3 - Intern verslag / Proefstation voor Tuinbouw onder Glas

  BT - Verbetering van de produktie door groeistofbespuitingen op de plant om de late bezetting bij herfstpaprika's te verbeteren

  PB - Proefstation voor Tuinbouw onder Glas

  CY - Naaldwijk

  ER -

  van Ravestijn W. Verbetering van de produktie door groeistofbespuitingen op de plant om de late bezetting bij herfstpaprika's te verbeteren. Naaldwijk: Proefstation voor Tuinbouw onder Glas, 1990. 7 p. (Intern verslag / Proefstation voor Tuinbouw onder Glas; 17).