Veenoxidatie in het gebied Daarle-Vriezenveen

Onderdeel van de uitwerking advies over planMER voorkeurslocaties drinkwaterwinning Twente-Achterhoek

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Als onderdeel van het project ‘Uitwerking advies over planMER voorkeurslocaties drinkwaterwinning Twente-Achterhoek’ heeft Wageningen Environmental Research (Alterra) in opdracht van Tauw het onderdeel veenoxidatie in het gebied Daarle-Vriezenveen onderzocht. Dit verslag geeft een overzicht van de ingrepen die in het gebied hebben plaatsgevonden, de actuele maaivelddaling van het resterende veen en toename daarvan onder invloed van 4 varianten met grondwaterwinningen.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWageningen Environmental Research (Alterra)
Number of pages19
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@book{d305662f28eb4b60aa0417dcc1d57985,
title = "Veenoxidatie in het gebied Daarle-Vriezenveen: Onderdeel van de uitwerking advies over planMER voorkeurslocaties drinkwaterwinning Twente-Achterhoek",
abstract = "Als onderdeel van het project ‘Uitwerking advies over planMER voorkeurslocaties drinkwaterwinning Twente-Achterhoek’ heeft Wageningen Environmental Research (Alterra) in opdracht van Tauw het onderdeel veenoxidatie in het gebied Daarle-Vriezenveen onderzocht. Dit verslag geeft een overzicht van de ingrepen die in het gebied hebben plaatsgevonden, de actuele maaivelddaling van het resterende veen en toename daarvan onder invloed van 4 varianten met grondwaterwinningen.",
author = "P.C. Jansen and {van den Akker}, J.J.H.",
year = "2017",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen Environmental Research (Alterra)",

}

Veenoxidatie in het gebied Daarle-Vriezenveen : Onderdeel van de uitwerking advies over planMER voorkeurslocaties drinkwaterwinning Twente-Achterhoek. / Jansen, P.C.; van den Akker, J.J.H.

Wageningen : Wageningen Environmental Research (Alterra), 2017. 19 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Veenoxidatie in het gebied Daarle-Vriezenveen

T2 - Onderdeel van de uitwerking advies over planMER voorkeurslocaties drinkwaterwinning Twente-Achterhoek

AU - Jansen, P.C.

AU - van den Akker, J.J.H.

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Als onderdeel van het project ‘Uitwerking advies over planMER voorkeurslocaties drinkwaterwinning Twente-Achterhoek’ heeft Wageningen Environmental Research (Alterra) in opdracht van Tauw het onderdeel veenoxidatie in het gebied Daarle-Vriezenveen onderzocht. Dit verslag geeft een overzicht van de ingrepen die in het gebied hebben plaatsgevonden, de actuele maaivelddaling van het resterende veen en toename daarvan onder invloed van 4 varianten met grondwaterwinningen.

AB - Als onderdeel van het project ‘Uitwerking advies over planMER voorkeurslocaties drinkwaterwinning Twente-Achterhoek’ heeft Wageningen Environmental Research (Alterra) in opdracht van Tauw het onderdeel veenoxidatie in het gebied Daarle-Vriezenveen onderzocht. Dit verslag geeft een overzicht van de ingrepen die in het gebied hebben plaatsgevonden, de actuele maaivelddaling van het resterende veen en toename daarvan onder invloed van 4 varianten met grondwaterwinningen.

M3 - Report

BT - Veenoxidatie in het gebied Daarle-Vriezenveen

PB - Wageningen Environmental Research (Alterra)

CY - Wageningen

ER -