Van aankoop naar beheer : verkenning kansrijkheid omslag Natuurbeleid I

Research output: Book/ReportBookProfessional

Abstract

In deze verkenning is met name de huidige situatie in het (agrarische) natuurbeheer in beeld gebracht. Op basis daarvan is vervolgens ingegaan op de vragen betreffende ecologische effecten van de omslag, de economische effecten van de omslag en de deelnamebereidheid van agrariërs en particulieren aan het natuurbeheer. Deel II van de evaluatie zal in het kader van de Natuurverkenning 2006 verschijnen.
Original languageDutch
Place of PublicationBilthoven
PublisherMilieu- en Natuurplanbureau
Number of pages79
Publication statusPublished - 2005

Publication series

NameRapport
PublisherMilieu- en Natuurplanbureau
No.408767001

Keywords

  • nature conservation
  • evaluation
  • netherlands
  • agri-environment schemes

Cite this

van Egmond, P. M., & de Koeijer, T. J. (2005). Van aankoop naar beheer : verkenning kansrijkheid omslag Natuurbeleid I. (Rapport; No. 408767001). Bilthoven: Milieu- en Natuurplanbureau.
van Egmond, P.M. ; de Koeijer, T.J. / Van aankoop naar beheer : verkenning kansrijkheid omslag Natuurbeleid I. Bilthoven : Milieu- en Natuurplanbureau, 2005. 79 p. (Rapport; 408767001).
@book{66b5ec60251d4cb695f7b7dc51a427c6,
title = "Van aankoop naar beheer : verkenning kansrijkheid omslag Natuurbeleid I",
abstract = "In deze verkenning is met name de huidige situatie in het (agrarische) natuurbeheer in beeld gebracht. Op basis daarvan is vervolgens ingegaan op de vragen betreffende ecologische effecten van de omslag, de economische effecten van de omslag en de deelnamebereidheid van agrari{\"e}rs en particulieren aan het natuurbeheer. Deel II van de evaluatie zal in het kader van de Natuurverkenning 2006 verschijnen.",
keywords = "natuurbescherming, evaluatie, nederland, agrarisch natuurbeheer, nature conservation, evaluation, netherlands, agri-environment schemes",
author = "{van Egmond}, P.M. and {de Koeijer}, T.J.",
year = "2005",
language = "Dutch",
series = "Rapport",
publisher = "Milieu- en Natuurplanbureau",
number = "408767001",

}

van Egmond, PM & de Koeijer, TJ 2005, Van aankoop naar beheer : verkenning kansrijkheid omslag Natuurbeleid I. Rapport, no. 408767001, Milieu- en Natuurplanbureau, Bilthoven.

Van aankoop naar beheer : verkenning kansrijkheid omslag Natuurbeleid I. / van Egmond, P.M.; de Koeijer, T.J.

Bilthoven : Milieu- en Natuurplanbureau, 2005. 79 p. (Rapport; No. 408767001).

Research output: Book/ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - Van aankoop naar beheer : verkenning kansrijkheid omslag Natuurbeleid I

AU - van Egmond, P.M.

AU - de Koeijer, T.J.

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - In deze verkenning is met name de huidige situatie in het (agrarische) natuurbeheer in beeld gebracht. Op basis daarvan is vervolgens ingegaan op de vragen betreffende ecologische effecten van de omslag, de economische effecten van de omslag en de deelnamebereidheid van agrariërs en particulieren aan het natuurbeheer. Deel II van de evaluatie zal in het kader van de Natuurverkenning 2006 verschijnen.

AB - In deze verkenning is met name de huidige situatie in het (agrarische) natuurbeheer in beeld gebracht. Op basis daarvan is vervolgens ingegaan op de vragen betreffende ecologische effecten van de omslag, de economische effecten van de omslag en de deelnamebereidheid van agrariërs en particulieren aan het natuurbeheer. Deel II van de evaluatie zal in het kader van de Natuurverkenning 2006 verschijnen.

KW - natuurbescherming

KW - evaluatie

KW - nederland

KW - agrarisch natuurbeheer

KW - nature conservation

KW - evaluation

KW - netherlands

KW - agri-environment schemes

M3 - Book

T3 - Rapport

BT - Van aankoop naar beheer : verkenning kansrijkheid omslag Natuurbeleid I

PB - Milieu- en Natuurplanbureau

CY - Bilthoven

ER -

van Egmond PM, de Koeijer TJ. Van aankoop naar beheer : verkenning kansrijkheid omslag Natuurbeleid I. Bilthoven: Milieu- en Natuurplanbureau, 2005. 79 p. (Rapport; 408767001).