Urker vissermannen vertellen over scholvisserij

A.D. Rijnsdorp (Performer)

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsOther research output

Abstract

Drie Urkse vissermannen (Johannes Romkes, Albert van Urk en Wim de Boer) vertellen hoe het visserijbeleid en de scholvisserij in hun tijd eruit zag en wat er is veranderd. Deze film is gemaakt ter gelegenheid van het verschijnen van het boek "Schol in de Noordzee, een biografie van de platvis en de Nederlandse visserij" door visserijbioloog Adriaan Rijnsdorp van Wageningen Marine Research.
Original languageDutch
PublisherWageningen Marine Research
Media of outputOnline
Size5:08
Publication statusPublished - 27 Nov 2016

Cite this

Rijnsdorp, A. D. (Performer). (2016). Urker vissermannen vertellen over scholvisserij. Digital or Visual Products, Wageningen Marine Research. Retrieved from http://edepot.wur.nl/400061
@misc{c5f1846229774acab5dfd38127c63b35,
title = "Urker vissermannen vertellen over scholvisserij",
abstract = "Drie Urkse vissermannen (Johannes Romkes, Albert van Urk en Wim de Boer) vertellen hoe het visserijbeleid en de scholvisserij in hun tijd eruit zag en wat er is veranderd. Deze film is gemaakt ter gelegenheid van het verschijnen van het boek {"}Schol in de Noordzee, een biografie van de platvis en de Nederlandse visserij{"} door visserijbioloog Adriaan Rijnsdorp van Wageningen Marine Research.",
author = "A.D. Rijnsdorp",
year = "2016",
month = "11",
day = "27",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen Marine Research",

}

Rijnsdorp, AD, Urker vissermannen vertellen over scholvisserij, 2016, Digital or Visual Products, Wageningen Marine Research.
Urker vissermannen vertellen over scholvisserij. Rijnsdorp, A.D. (Performer). 2016. Wageningen Marine Research.

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsOther research output

TY - ADVS

T1 - Urker vissermannen vertellen over scholvisserij

A2 - Rijnsdorp, A.D.

PY - 2016/11/27

Y1 - 2016/11/27

N2 - Drie Urkse vissermannen (Johannes Romkes, Albert van Urk en Wim de Boer) vertellen hoe het visserijbeleid en de scholvisserij in hun tijd eruit zag en wat er is veranderd. Deze film is gemaakt ter gelegenheid van het verschijnen van het boek "Schol in de Noordzee, een biografie van de platvis en de Nederlandse visserij" door visserijbioloog Adriaan Rijnsdorp van Wageningen Marine Research.

AB - Drie Urkse vissermannen (Johannes Romkes, Albert van Urk en Wim de Boer) vertellen hoe het visserijbeleid en de scholvisserij in hun tijd eruit zag en wat er is veranderd. Deze film is gemaakt ter gelegenheid van het verschijnen van het boek "Schol in de Noordzee, een biografie van de platvis en de Nederlandse visserij" door visserijbioloog Adriaan Rijnsdorp van Wageningen Marine Research.

M3 - Digital or Visual Products

PB - Wageningen Marine Research

ER -