Toerisme op Arborek

Research output: Non-textual formWeb publication/site

Abstract

We staan langs de reling van het schip en turen naar een kleine groene stip in het midden van een blauwe oceaan. Met het groter worden van de stip kunnen we steeds meer details waarnemen. We worden steeds nieuwsgieriger. We zijn aangekomen in Arborek, een eilandje van 0.1 vierkante kilometer (inclusief voetbalveld) met een populatie van 300 mensen die het toerisme geadopteerd hebben.
Original languageEnglish
PublisherWageningen University & Research
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 21 Jan 2020

Fingerprint

trucks

Cite this

Lamers, M. A. J. (Author). (2020). Toerisme op Arborek. Web publication/site, Wageningen University & Research. Retrieved from https://weblog.wur.nl/kustzee/toerisme-op-arborek/
Lamers, M.A.J. (Author). / Toerisme op Arborek. [Web publication/site].
@misc{0c6eaa0b39e54478936f3568ea75a436,
title = "Toerisme op Arborek",
abstract = "We staan langs de reling van het schip en turen naar een kleine groene stip in het midden van een blauwe oceaan. Met het groter worden van de stip kunnen we steeds meer details waarnemen. We worden steeds nieuwsgieriger. We zijn aangekomen in Arborek, een eilandje van 0.1 vierkante kilometer (inclusief voetbalveld) met een populatie van 300 mensen die het toerisme geadopteerd hebben.",
author = "M.A.J. Lamers",
year = "2020",
month = "1",
day = "21",
language = "English",
publisher = "Wageningen University & Research",

}

Lamers, MAJ, Toerisme op Arborek, 2020, Web publication/site, Wageningen University & Research.
Toerisme op Arborek. Lamers, M.A.J. (Author). 2020. Wageningen University & Research.

Research output: Non-textual formWeb publication/site

TY - ADVS

T1 - Toerisme op Arborek

AU - Lamers, M.A.J.

PY - 2020/1/21

Y1 - 2020/1/21

N2 - We staan langs de reling van het schip en turen naar een kleine groene stip in het midden van een blauwe oceaan. Met het groter worden van de stip kunnen we steeds meer details waarnemen. We worden steeds nieuwsgieriger. We zijn aangekomen in Arborek, een eilandje van 0.1 vierkante kilometer (inclusief voetbalveld) met een populatie van 300 mensen die het toerisme geadopteerd hebben.

AB - We staan langs de reling van het schip en turen naar een kleine groene stip in het midden van een blauwe oceaan. Met het groter worden van de stip kunnen we steeds meer details waarnemen. We worden steeds nieuwsgieriger. We zijn aangekomen in Arborek, een eilandje van 0.1 vierkante kilometer (inclusief voetbalveld) met een populatie van 300 mensen die het toerisme geadopteerd hebben.

M3 - Web publication/site

PB - Wageningen University & Research

ER -

Lamers MAJ (Author). Toerisme op Arborek Wageningen University & Research. 2020.