Toekomstperspectief voor het gemengd zilt bedrijf

J.J.M.H. Ketelaars, A.C. Ruizeveld de Winter

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Op het Proefbedrijf Zeeuwse Tong in Colijnsplaat is gedurende vier jaren (2010-2013) ervaring opgedaan met de kweek van zagers, tong, algen, en schelpdieren, waaronder tapijtschelpen, Japanse oesters en platte oesters. In onderstaande worden de belangrijkste ervaring en met de verschillende teelten afzonderlijk en in combinatie samengevat. Vervolgens komen aan bod: de technische en economische haalbaarheid, en de risico’s en onzekerheden.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherPlant Research International, Business Unit Agrosyteemkunde
Number of pages66
Publication statusPublished - 2014

Publication series

NameRapport / Plant Research International
PublisherPlant Research International, Business Unit Agrosyteemkunde
No.545
ISSN (Print)1566-7790

Keywords

  • saline agriculture
  • agriculture
  • future
  • fish culture
  • aquaculture
  • agricultural economics
  • zeeland
  • feasibility studies
  • economic viability

Cite this

Ketelaars, J. J. M. H., & Ruizeveld de Winter, A. C. (2014). Toekomstperspectief voor het gemengd zilt bedrijf. (Rapport / Plant Research International; No. 545). Wageningen: Plant Research International, Business Unit Agrosyteemkunde.
Ketelaars, J.J.M.H. ; Ruizeveld de Winter, A.C. / Toekomstperspectief voor het gemengd zilt bedrijf. Wageningen : Plant Research International, Business Unit Agrosyteemkunde, 2014. 66 p. (Rapport / Plant Research International; 545).
@book{186f1406f7894070859b4cb18acc88ca,
title = "Toekomstperspectief voor het gemengd zilt bedrijf",
abstract = "Op het Proefbedrijf Zeeuwse Tong in Colijnsplaat is gedurende vier jaren (2010-2013) ervaring opgedaan met de kweek van zagers, tong, algen, en schelpdieren, waaronder tapijtschelpen, Japanse oesters en platte oesters. In onderstaande worden de belangrijkste ervaring en met de verschillende teelten afzonderlijk en in combinatie samengevat. Vervolgens komen aan bod: de technische en economische haalbaarheid, en de risico’s en onzekerheden.",
keywords = "zoutwaterlandbouw, landbouw, toekomst, visteelt, aquacultuur, agrarische economie, zeeland, haalbaarheidsstudies, economische haalbaarheid, saline agriculture, agriculture, future, fish culture, aquaculture, agricultural economics, zeeland, feasibility studies, economic viability",
author = "J.J.M.H. Ketelaars and {Ruizeveld de Winter}, A.C.",
year = "2014",
language = "Dutch",
series = "Rapport / Plant Research International",
publisher = "Plant Research International, Business Unit Agrosyteemkunde",
number = "545",

}

Ketelaars, JJMH & Ruizeveld de Winter, AC 2014, Toekomstperspectief voor het gemengd zilt bedrijf. Rapport / Plant Research International, no. 545, Plant Research International, Business Unit Agrosyteemkunde, Wageningen.

Toekomstperspectief voor het gemengd zilt bedrijf. / Ketelaars, J.J.M.H.; Ruizeveld de Winter, A.C.

Wageningen : Plant Research International, Business Unit Agrosyteemkunde, 2014. 66 p. (Rapport / Plant Research International; No. 545).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Toekomstperspectief voor het gemengd zilt bedrijf

AU - Ketelaars, J.J.M.H.

AU - Ruizeveld de Winter, A.C.

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Op het Proefbedrijf Zeeuwse Tong in Colijnsplaat is gedurende vier jaren (2010-2013) ervaring opgedaan met de kweek van zagers, tong, algen, en schelpdieren, waaronder tapijtschelpen, Japanse oesters en platte oesters. In onderstaande worden de belangrijkste ervaring en met de verschillende teelten afzonderlijk en in combinatie samengevat. Vervolgens komen aan bod: de technische en economische haalbaarheid, en de risico’s en onzekerheden.

AB - Op het Proefbedrijf Zeeuwse Tong in Colijnsplaat is gedurende vier jaren (2010-2013) ervaring opgedaan met de kweek van zagers, tong, algen, en schelpdieren, waaronder tapijtschelpen, Japanse oesters en platte oesters. In onderstaande worden de belangrijkste ervaring en met de verschillende teelten afzonderlijk en in combinatie samengevat. Vervolgens komen aan bod: de technische en economische haalbaarheid, en de risico’s en onzekerheden.

KW - zoutwaterlandbouw

KW - landbouw

KW - toekomst

KW - visteelt

KW - aquacultuur

KW - agrarische economie

KW - zeeland

KW - haalbaarheidsstudies

KW - economische haalbaarheid

KW - saline agriculture

KW - agriculture

KW - future

KW - fish culture

KW - aquaculture

KW - agricultural economics

KW - zeeland

KW - feasibility studies

KW - economic viability

M3 - Report

T3 - Rapport / Plant Research International

BT - Toekomstperspectief voor het gemengd zilt bedrijf

PB - Plant Research International, Business Unit Agrosyteemkunde

CY - Wageningen

ER -

Ketelaars JJMH, Ruizeveld de Winter AC. Toekomstperspectief voor het gemengd zilt bedrijf. Wageningen: Plant Research International, Business Unit Agrosyteemkunde, 2014. 66 p. (Rapport / Plant Research International; 545).