Studenten opleiden tot bruggenbouwers

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

Studenten van nu werken straks samen met mensen uit allerlei organisaties, met uiteenlopende disciplines, culturen en perspectieven. In toenemende mate vraagt dat om boundary crossing-competenties: grenzen tussen soms sterk verschillende werelden niet uit de weg gaan, maar die juist weten op te zoeken en benutten om tot innovatieve resultaten te komen. Hoe kun je als mbo-docent je studenten dit soort competenties helpen ontwikkelen? Welke leeractiviteiten zijn daarvoor nodig? Wat werkt en wat niet?
Original languageDutch
PublisherEcbo
Media of outputOnline
Publication statusPublished - Apr 2018

Cite this

@misc{4a61b5bba4244d938d247b9da92656a1,
title = "Studenten opleiden tot bruggenbouwers",
abstract = "Studenten van nu werken straks samen met mensen uit allerlei organisaties, met uiteenlopende disciplines, culturen en perspectieven. In toenemende mate vraagt dat om boundary crossing-competenties: grenzen tussen soms sterk verschillende werelden niet uit de weg gaan, maar die juist weten op te zoeken en benutten om tot innovatieve resultaten te komen. Hoe kun je als mbo-docent je studenten dit soort competenties helpen ontwikkelen? Welke leeractiviteiten zijn daarvoor nodig? Wat werkt en wat niet?",
author = "C. Oonk and J.T.M. Gulikers",
year = "2018",
month = "4",
language = "Dutch",
publisher = "Ecbo",

}

Studenten opleiden tot bruggenbouwers. Oonk, C. (Author); Gulikers, J.T.M. (Author). 2018. Ecbo.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Studenten opleiden tot bruggenbouwers

AU - Oonk, C.

AU - Gulikers, J.T.M.

PY - 2018/4

Y1 - 2018/4

N2 - Studenten van nu werken straks samen met mensen uit allerlei organisaties, met uiteenlopende disciplines, culturen en perspectieven. In toenemende mate vraagt dat om boundary crossing-competenties: grenzen tussen soms sterk verschillende werelden niet uit de weg gaan, maar die juist weten op te zoeken en benutten om tot innovatieve resultaten te komen. Hoe kun je als mbo-docent je studenten dit soort competenties helpen ontwikkelen? Welke leeractiviteiten zijn daarvoor nodig? Wat werkt en wat niet?

AB - Studenten van nu werken straks samen met mensen uit allerlei organisaties, met uiteenlopende disciplines, culturen en perspectieven. In toenemende mate vraagt dat om boundary crossing-competenties: grenzen tussen soms sterk verschillende werelden niet uit de weg gaan, maar die juist weten op te zoeken en benutten om tot innovatieve resultaten te komen. Hoe kun je als mbo-docent je studenten dit soort competenties helpen ontwikkelen? Welke leeractiviteiten zijn daarvoor nodig? Wat werkt en wat niet?

M3 - Web publication/site

PB - Ecbo

ER -