Stadsklimaatstudie Tiel

S. Lenzholzer (Editor)

Research output: Book/ReportBook editingProfessional

Abstract

Mede door betrokkenheid bij verschillende projecten op het vlak van klimaatgericht waterb-leid heeft de gemeente Tiel binnen Nederland een voortrekkersrol op het gebied van klimaatadaptatie gekregen. Ook wat betreft vraagstukken van klimaatadaptatie met betrekking tot het stadsklimaat wilde de gemeente Tiel in zijn geheel in kaart krijgen om ontwerpoplossingen aan te reiken. De leerstoelgroep landschapsarchitectuur van de Universiteit Wageningen met de expert dr. Dipl. Ing. MA (AA) S. Lenzholzer werd gevraagd om bijgaande analyse en aanbevelingen samen met een groep 5e jaars studenten aan te leveren. De resultaten van dit project liggen nu voor u. We hopen dat dit boekwerkje informatief en inspirerend is en het klimaatbeleid van de gemeente Tiel nu ook voor het thema stadsklimaat beter uitvoerbaar maakt. Het project werd in twee fases uitgevoerd. In de eerste fase werden uitgebreide stadsklimaatanalyses vervaardigd. In de tweede fase zijn een aantal aandachtsgebieden geïdentificeerd waar bijzondere stadsklimaatomstandigheden werden verwacht.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherLeerstoelgroep Landschapsarchitectuur
Number of pages140
Publication statusPublished - 2012

Cite this

Lenzholzer, S. (Ed.) (2012). Stadsklimaatstudie Tiel. Wageningen: Leerstoelgroep Landschapsarchitectuur.
Lenzholzer, S. (Editor). / Stadsklimaatstudie Tiel. Wageningen : Leerstoelgroep Landschapsarchitectuur, 2012. 140 p.
@book{ad1a220a96bc43518b20f19a1f17e061,
title = "Stadsklimaatstudie Tiel",
abstract = "Mede door betrokkenheid bij verschillende projecten op het vlak van klimaatgericht waterb-leid heeft de gemeente Tiel binnen Nederland een voortrekkersrol op het gebied van klimaatadaptatie gekregen. Ook wat betreft vraagstukken van klimaatadaptatie met betrekking tot het stadsklimaat wilde de gemeente Tiel in zijn geheel in kaart krijgen om ontwerpoplossingen aan te reiken. De leerstoelgroep landschapsarchitectuur van de Universiteit Wageningen met de expert dr. Dipl. Ing. MA (AA) S. Lenzholzer werd gevraagd om bijgaande analyse en aanbevelingen samen met een groep 5e jaars studenten aan te leveren. De resultaten van dit project liggen nu voor u. We hopen dat dit boekwerkje informatief en inspirerend is en het klimaatbeleid van de gemeente Tiel nu ook voor het thema stadsklimaat beter uitvoerbaar maakt. Het project werd in twee fases uitgevoerd. In de eerste fase werden uitgebreide stadsklimaatanalyses vervaardigd. In de tweede fase zijn een aantal aandachtsgebieden ge{\"i}dentificeerd waar bijzondere stadsklimaatomstandigheden werden verwacht.",
editor = "S. Lenzholzer",
year = "2012",
language = "Dutch",
publisher = "Leerstoelgroep Landschapsarchitectuur",

}

Lenzholzer, S (ed.) 2012, Stadsklimaatstudie Tiel. Leerstoelgroep Landschapsarchitectuur, Wageningen.

Stadsklimaatstudie Tiel. / Lenzholzer, S. (Editor).

Wageningen : Leerstoelgroep Landschapsarchitectuur, 2012. 140 p.

Research output: Book/ReportBook editingProfessional

TY - BOOK

T1 - Stadsklimaatstudie Tiel

A2 - Lenzholzer, S.

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Mede door betrokkenheid bij verschillende projecten op het vlak van klimaatgericht waterb-leid heeft de gemeente Tiel binnen Nederland een voortrekkersrol op het gebied van klimaatadaptatie gekregen. Ook wat betreft vraagstukken van klimaatadaptatie met betrekking tot het stadsklimaat wilde de gemeente Tiel in zijn geheel in kaart krijgen om ontwerpoplossingen aan te reiken. De leerstoelgroep landschapsarchitectuur van de Universiteit Wageningen met de expert dr. Dipl. Ing. MA (AA) S. Lenzholzer werd gevraagd om bijgaande analyse en aanbevelingen samen met een groep 5e jaars studenten aan te leveren. De resultaten van dit project liggen nu voor u. We hopen dat dit boekwerkje informatief en inspirerend is en het klimaatbeleid van de gemeente Tiel nu ook voor het thema stadsklimaat beter uitvoerbaar maakt. Het project werd in twee fases uitgevoerd. In de eerste fase werden uitgebreide stadsklimaatanalyses vervaardigd. In de tweede fase zijn een aantal aandachtsgebieden geïdentificeerd waar bijzondere stadsklimaatomstandigheden werden verwacht.

AB - Mede door betrokkenheid bij verschillende projecten op het vlak van klimaatgericht waterb-leid heeft de gemeente Tiel binnen Nederland een voortrekkersrol op het gebied van klimaatadaptatie gekregen. Ook wat betreft vraagstukken van klimaatadaptatie met betrekking tot het stadsklimaat wilde de gemeente Tiel in zijn geheel in kaart krijgen om ontwerpoplossingen aan te reiken. De leerstoelgroep landschapsarchitectuur van de Universiteit Wageningen met de expert dr. Dipl. Ing. MA (AA) S. Lenzholzer werd gevraagd om bijgaande analyse en aanbevelingen samen met een groep 5e jaars studenten aan te leveren. De resultaten van dit project liggen nu voor u. We hopen dat dit boekwerkje informatief en inspirerend is en het klimaatbeleid van de gemeente Tiel nu ook voor het thema stadsklimaat beter uitvoerbaar maakt. Het project werd in twee fases uitgevoerd. In de eerste fase werden uitgebreide stadsklimaatanalyses vervaardigd. In de tweede fase zijn een aantal aandachtsgebieden geïdentificeerd waar bijzondere stadsklimaatomstandigheden werden verwacht.

M3 - Book editing

BT - Stadsklimaatstudie Tiel

PB - Leerstoelgroep Landschapsarchitectuur

CY - Wageningen

ER -

Lenzholzer S, (ed.). Stadsklimaatstudie Tiel. Wageningen: Leerstoelgroep Landschapsarchitectuur, 2012. 140 p.