Sport helpt kwetsbare jongeren. Klopt die aanname?

Willie Westerhof, S. Super

Research output: Non-textual formWeb publication/site

Abstract

De verwachting is dat kwetsbare jongeren door sporten vaardigheden opdoen die ze in hun verdere leven kunnen gebruiken, bijvoorbeeld bij het behalen van hun schooldiploma of het vinden van een baan. Maar klopt deze aanname wel? De Wageningen University onderzoekt of sportende jongeren zich qua gedrag, vaardigheden en gezondheid beter ontwikkelen dan jongeren die niet sporten. In dit artikel zijn de opzet van het onderzoek én de resultaten van de eerste vragenlijstronde samengevat.
Original languageDutch
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2016

Cite this

Westerhof, Willie (Author) ; Super, S. (Author). / Sport helpt kwetsbare jongeren. Klopt die aanname?. [Web publication/site].
@misc{ea4b4c679e524f67940e6865a5bf9c49,
title = "Sport helpt kwetsbare jongeren. Klopt die aanname?",
abstract = "De verwachting is dat kwetsbare jongeren door sporten vaardigheden opdoen die ze in hun verdere leven kunnen gebruiken, bijvoorbeeld bij het behalen van hun schooldiploma of het vinden van een baan. Maar klopt deze aanname wel? De Wageningen University onderzoekt of sportende jongeren zich qua gedrag, vaardigheden en gezondheid beter ontwikkelen dan jongeren die niet sporten. In dit artikel zijn de opzet van het onderzoek {\'e}n de resultaten van de eerste vragenlijstronde samengevat.",
author = "Willie Westerhof and S. Super",
year = "2016",
language = "Dutch",

}

Westerhof, W & Super, S, Sport helpt kwetsbare jongeren. Klopt die aanname?, 2016, Web publication/site.
Sport helpt kwetsbare jongeren. Klopt die aanname? Westerhof, Willie (Author); Super, S. (Author). 2016.

Research output: Non-textual formWeb publication/site

TY - ADVS

T1 - Sport helpt kwetsbare jongeren. Klopt die aanname?

AU - Westerhof, Willie

AU - Super, S.

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - De verwachting is dat kwetsbare jongeren door sporten vaardigheden opdoen die ze in hun verdere leven kunnen gebruiken, bijvoorbeeld bij het behalen van hun schooldiploma of het vinden van een baan. Maar klopt deze aanname wel? De Wageningen University onderzoekt of sportende jongeren zich qua gedrag, vaardigheden en gezondheid beter ontwikkelen dan jongeren die niet sporten. In dit artikel zijn de opzet van het onderzoek én de resultaten van de eerste vragenlijstronde samengevat.

AB - De verwachting is dat kwetsbare jongeren door sporten vaardigheden opdoen die ze in hun verdere leven kunnen gebruiken, bijvoorbeeld bij het behalen van hun schooldiploma of het vinden van een baan. Maar klopt deze aanname wel? De Wageningen University onderzoekt of sportende jongeren zich qua gedrag, vaardigheden en gezondheid beter ontwikkelen dan jongeren die niet sporten. In dit artikel zijn de opzet van het onderzoek én de resultaten van de eerste vragenlijstronde samengevat.

M3 - Web publication/site

ER -