Sneeuw maakt GrowApp 4-seizoenenseries compleet

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

Abstract

Onderzoek doen is niet alleen interessant en nuttig maar kan ook mooie beelden opleveren. De sneeuw die eerder deze week viel en bleef liggen was een uitgelezen kans om aan de GrowApp timelapse video's mooie winterplaatjes toe te voegen. In dit natuurbericht staan een groot aantal fotocompilaties van lente, zomer, herfst en winter. Zie hoe het landschap door de seizoenen heen verandert.
Original languageDutch
PublisherNature Today
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 26 Jan 2019

Cite this

@misc{d71fc9fd7e8e42e1b24beeab06dc6902,
title = "Sneeuw maakt GrowApp 4-seizoenenseries compleet",
abstract = "Onderzoek doen is niet alleen interessant en nuttig maar kan ook mooie beelden opleveren. De sneeuw die eerder deze week viel en bleef liggen was een uitgelezen kans om aan de GrowApp timelapse video's mooie winterplaatjes toe te voegen. In dit natuurbericht staan een groot aantal fotocompilaties van lente, zomer, herfst en winter. Zie hoe het landschap door de seizoenen heen verandert.",
author = "{van Vliet}, A.J.H.",
year = "2019",
month = "1",
day = "26",
language = "Dutch",
publisher = "Nature Today",

}

van Vliet, AJH, Sneeuw maakt GrowApp 4-seizoenenseries compleet, 2019, Web publication/site, Nature Today.
Sneeuw maakt GrowApp 4-seizoenenseries compleet. van Vliet, A.J.H. (Author). 2019. Nature Today.

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

TY - ADVS

T1 - Sneeuw maakt GrowApp 4-seizoenenseries compleet

AU - van Vliet, A.J.H.

PY - 2019/1/26

Y1 - 2019/1/26

N2 - Onderzoek doen is niet alleen interessant en nuttig maar kan ook mooie beelden opleveren. De sneeuw die eerder deze week viel en bleef liggen was een uitgelezen kans om aan de GrowApp timelapse video's mooie winterplaatjes toe te voegen. In dit natuurbericht staan een groot aantal fotocompilaties van lente, zomer, herfst en winter. Zie hoe het landschap door de seizoenen heen verandert.

AB - Onderzoek doen is niet alleen interessant en nuttig maar kan ook mooie beelden opleveren. De sneeuw die eerder deze week viel en bleef liggen was een uitgelezen kans om aan de GrowApp timelapse video's mooie winterplaatjes toe te voegen. In dit natuurbericht staan een groot aantal fotocompilaties van lente, zomer, herfst en winter. Zie hoe het landschap door de seizoenen heen verandert.

M3 - Web publication/site

PB - Nature Today

ER -