Samenwerken in de regio: investeren in een circulaire economie

Longread

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

Nederland staat aan het begin van de transitie naar een circulaire economie. Wageningse wetenschappers zoeken daarom naar kansen en oplossingen, do's en don'ts. Zo coördineert Wageningen University & Research een groot Europees project, waarbij voedingsstoffen als fosfaat en stikstof worden teruggewonnen uit mest. Dit is een belangrijke stap op weg naar een gesloten kringloop.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWageningen University & Research
Media of outputOnline
Size7 pag
Publication statusPublished - 2019

Cite this

@misc{666d3cee2c8e4a6b94b12d642937d0a3,
title = "Samenwerken in de regio: investeren in een circulaire economie: Longread",
abstract = "Nederland staat aan het begin van de transitie naar een circulaire economie. Wageningse wetenschappers zoeken daarom naar kansen en oplossingen, do's en don'ts. Zo co{\"o}rdineert Wageningen University & Research een groot Europees project, waarbij voedingsstoffen als fosfaat en stikstof worden teruggewonnen uit mest. Dit is een belangrijke stap op weg naar een gesloten kringloop.",
author = "O.F. Schoumans and I.C. Regelink and {de Haas}, W. and R.P. Kranendonk and F.H. Kistenkas",
year = "2019",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen University & Research",

}

TY - ADVS

T1 - Samenwerken in de regio: investeren in een circulaire economie

T2 - Longread

AU - Schoumans, O.F.

AU - Regelink, I.C.

AU - de Haas, W.

AU - Kranendonk, R.P.

AU - Kistenkas, F.H.

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Nederland staat aan het begin van de transitie naar een circulaire economie. Wageningse wetenschappers zoeken daarom naar kansen en oplossingen, do's en don'ts. Zo coördineert Wageningen University & Research een groot Europees project, waarbij voedingsstoffen als fosfaat en stikstof worden teruggewonnen uit mest. Dit is een belangrijke stap op weg naar een gesloten kringloop.

AB - Nederland staat aan het begin van de transitie naar een circulaire economie. Wageningse wetenschappers zoeken daarom naar kansen en oplossingen, do's en don'ts. Zo coördineert Wageningen University & Research een groot Europees project, waarbij voedingsstoffen als fosfaat en stikstof worden teruggewonnen uit mest. Dit is een belangrijke stap op weg naar een gesloten kringloop.

M3 - Web publication/site

PB - Wageningen University & Research

CY - Wageningen

ER -