Salmonella in mengvoeders

W. Driessen-van Lankveld, H. v. Velzen, N. Broex

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

In het kader van het veelomvattende salmonella-vraagstuk is het plan opgevat om alle mengvoeders te pelleteren. De monsters werden na pelleteren aangeboden en onderzocht op aanwezigheid van salmonella volgens de zogenaamde 'methode Cornelisse'. Doel hiervan is na te gaan of het pelleteerprocédé van mengvoeders voldoende effectief is om de aanwezigheid van salmonella in mengvoeders te reduceren.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherRIKILT
Publication statusPublished - 1981

Publication series

NameVerslag / RIKILT
No.82.02

Keywords

  • compound feeds
  • pelleting
  • salmonella
  • animal disease prevention

Cite this

Driessen-van Lankveld, W., v. Velzen, H., & Broex, N. (1981). Salmonella in mengvoeders. (Verslag / RIKILT; No. 82.02). Wageningen: RIKILT.
Driessen-van Lankveld, W. ; v. Velzen, H. ; Broex, N. / Salmonella in mengvoeders. Wageningen : RIKILT, 1981. (Verslag / RIKILT; 82.02).
@book{57cc913e5697450d8b5415d23ea0556c,
title = "Salmonella in mengvoeders",
abstract = "In het kader van het veelomvattende salmonella-vraagstuk is het plan opgevat om alle mengvoeders te pelleteren. De monsters werden na pelleteren aangeboden en onderzocht op aanwezigheid van salmonella volgens de zogenaamde 'methode Cornelisse'. Doel hiervan is na te gaan of het pelleteerproc{\'e}d{\'e} van mengvoeders voldoende effectief is om de aanwezigheid van salmonella in mengvoeders te reduceren.",
keywords = "mengvoer, omhullen, salmonella, dierziektepreventie, compound feeds, pelleting, salmonella, animal disease prevention",
author = "{Driessen-van Lankveld}, W. and {v. Velzen}, H. and N. Broex",
note = "Pr.nr. 303.2060. - Projekt: Onderzoek monsters diervoeders en grondstoffen voor derden",
year = "1981",
language = "Dutch",
series = "Verslag / RIKILT",
publisher = "RIKILT",
number = "82.02",

}

Driessen-van Lankveld, W, v. Velzen, H & Broex, N 1981, Salmonella in mengvoeders. Verslag / RIKILT, no. 82.02, RIKILT, Wageningen.

Salmonella in mengvoeders. / Driessen-van Lankveld, W.; v. Velzen, H.; Broex, N.

Wageningen : RIKILT, 1981. (Verslag / RIKILT; No. 82.02).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Salmonella in mengvoeders

AU - Driessen-van Lankveld, W.

AU - v. Velzen, H.

AU - Broex, N.

N1 - Pr.nr. 303.2060. - Projekt: Onderzoek monsters diervoeders en grondstoffen voor derden

PY - 1981

Y1 - 1981

N2 - In het kader van het veelomvattende salmonella-vraagstuk is het plan opgevat om alle mengvoeders te pelleteren. De monsters werden na pelleteren aangeboden en onderzocht op aanwezigheid van salmonella volgens de zogenaamde 'methode Cornelisse'. Doel hiervan is na te gaan of het pelleteerprocédé van mengvoeders voldoende effectief is om de aanwezigheid van salmonella in mengvoeders te reduceren.

AB - In het kader van het veelomvattende salmonella-vraagstuk is het plan opgevat om alle mengvoeders te pelleteren. De monsters werden na pelleteren aangeboden en onderzocht op aanwezigheid van salmonella volgens de zogenaamde 'methode Cornelisse'. Doel hiervan is na te gaan of het pelleteerprocédé van mengvoeders voldoende effectief is om de aanwezigheid van salmonella in mengvoeders te reduceren.

KW - mengvoer

KW - omhullen

KW - salmonella

KW - dierziektepreventie

KW - compound feeds

KW - pelleting

KW - salmonella

KW - animal disease prevention

M3 - Report

T3 - Verslag / RIKILT

BT - Salmonella in mengvoeders

PB - RIKILT

CY - Wageningen

ER -

Driessen-van Lankveld W, v. Velzen H, Broex N. Salmonella in mengvoeders. Wageningen: RIKILT, 1981. (Verslag / RIKILT; 82.02).