Ruimte voor geo-chemische informatie; inventarisatie van nut en noodzaak van geochemische informatie in omgevingsbeheer

H.F. Passier, G. Mol, R.J. Nieuwenhuis, J. Griffioen

Research output: Book/ReportReportAcademic

Abstract

In het kader van subsidieprogramma Ruimte voor Geo-informatie is een studie gedaan naar de betekenis van Europese en Nederlandse regelgeving voor de karakterisatie van het bodemsysteem en het watersysteem, in het bijzonder die van grondwater. De nadruk ligt op de geochemische informatie.
Original languageDutch
Place of PublicationUtrecht
PublisherTNO
Number of pages68
Publication statusPublished - 2006

Publication series

NameTNO-rapport; NITG 05-183-a
PublisherTNO

Keywords

  • soil pollution
  • geochemistry
  • regulations
  • soil quality
  • Netherlands

Cite this

Passier, H. F., Mol, G., Nieuwenhuis, R. J., & Griffioen, J. (2006). Ruimte voor geo-chemische informatie; inventarisatie van nut en noodzaak van geochemische informatie in omgevingsbeheer. (TNO-rapport; NITG 05-183-a). Utrecht: TNO.
Passier, H.F. ; Mol, G. ; Nieuwenhuis, R.J. ; Griffioen, J. / Ruimte voor geo-chemische informatie; inventarisatie van nut en noodzaak van geochemische informatie in omgevingsbeheer. Utrecht : TNO, 2006. 68 p. (TNO-rapport; NITG 05-183-a).
@book{71594040c4ee449087e8c3a4d2ff90d8,
title = "Ruimte voor geo-chemische informatie; inventarisatie van nut en noodzaak van geochemische informatie in omgevingsbeheer",
abstract = "In het kader van subsidieprogramma Ruimte voor Geo-informatie is een studie gedaan naar de betekenis van Europese en Nederlandse regelgeving voor de karakterisatie van het bodemsysteem en het watersysteem, in het bijzonder die van grondwater. De nadruk ligt op de geochemische informatie.",
keywords = "bodemverontreiniging, geochemie, regelingen, bodemkwaliteit, Nederland, soil pollution, geochemistry, regulations, soil quality, Netherlands",
author = "H.F. Passier and G. Mol and R.J. Nieuwenhuis and J. Griffioen",
year = "2006",
language = "Dutch",
series = "TNO-rapport; NITG 05-183-a",
publisher = "TNO",

}

Passier, HF, Mol, G, Nieuwenhuis, RJ & Griffioen, J 2006, Ruimte voor geo-chemische informatie; inventarisatie van nut en noodzaak van geochemische informatie in omgevingsbeheer. TNO-rapport; NITG 05-183-a, TNO, Utrecht.

Ruimte voor geo-chemische informatie; inventarisatie van nut en noodzaak van geochemische informatie in omgevingsbeheer. / Passier, H.F.; Mol, G.; Nieuwenhuis, R.J.; Griffioen, J.

Utrecht : TNO, 2006. 68 p. (TNO-rapport; NITG 05-183-a).

Research output: Book/ReportReportAcademic

TY - BOOK

T1 - Ruimte voor geo-chemische informatie; inventarisatie van nut en noodzaak van geochemische informatie in omgevingsbeheer

AU - Passier, H.F.

AU - Mol, G.

AU - Nieuwenhuis, R.J.

AU - Griffioen, J.

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - In het kader van subsidieprogramma Ruimte voor Geo-informatie is een studie gedaan naar de betekenis van Europese en Nederlandse regelgeving voor de karakterisatie van het bodemsysteem en het watersysteem, in het bijzonder die van grondwater. De nadruk ligt op de geochemische informatie.

AB - In het kader van subsidieprogramma Ruimte voor Geo-informatie is een studie gedaan naar de betekenis van Europese en Nederlandse regelgeving voor de karakterisatie van het bodemsysteem en het watersysteem, in het bijzonder die van grondwater. De nadruk ligt op de geochemische informatie.

KW - bodemverontreiniging

KW - geochemie

KW - regelingen

KW - bodemkwaliteit

KW - Nederland

KW - soil pollution

KW - geochemistry

KW - regulations

KW - soil quality

KW - Netherlands

M3 - Report

T3 - TNO-rapport; NITG 05-183-a

BT - Ruimte voor geo-chemische informatie; inventarisatie van nut en noodzaak van geochemische informatie in omgevingsbeheer

PB - TNO

CY - Utrecht

ER -

Passier HF, Mol G, Nieuwenhuis RJ, Griffioen J. Ruimte voor geo-chemische informatie; inventarisatie van nut en noodzaak van geochemische informatie in omgevingsbeheer. Utrecht: TNO, 2006. 68 p. (TNO-rapport; NITG 05-183-a).