Rotterdam de groene stad (Kennisonline in beeld 2019)

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsOther research output

Abstract

Steden krijgen steeds vaker te maken met de gevolgen van klimaatverandering. Daarbij gaat het om extreme neerslag, watertekort en hitte. WUR onderzoekt hoe groen in de stad bijdraagt aan het opvangen van weersextremen. Daarbij wordt geprobeerd de sponswerking van de stad te vergroten en het water op te vangen en te hergebruiken. In Rotterdam zijn ze actief bezig met het vergroenen van hun stad.
Original languageDutch
PublisherKennisonline (WUR)
Media of outputOnline
Size2:15 min.
Publication statusPublished - 20 Jun 2019

Cite this

van Hattum, T. (Author). (2019). Rotterdam de groene stad (Kennisonline in beeld 2019). Digital or Visual Products, Kennisonline (WUR). Retrieved from http://edepot.wur.nl/495428
@misc{f4ca50f2ac6b485d8363585d774650eb,
title = "Rotterdam de groene stad (Kennisonline in beeld 2019)",
abstract = "Steden krijgen steeds vaker te maken met de gevolgen van klimaatverandering. Daarbij gaat het om extreme neerslag, watertekort en hitte. WUR onderzoekt hoe groen in de stad bijdraagt aan het opvangen van weersextremen. Daarbij wordt geprobeerd de sponswerking van de stad te vergroten en het water op te vangen en te hergebruiken. In Rotterdam zijn ze actief bezig met het vergroenen van hun stad.",
author = "{van Hattum}, T.",
year = "2019",
month = "6",
day = "20",
language = "Dutch",
publisher = "Kennisonline (WUR)",

}

van Hattum, T, Rotterdam de groene stad (Kennisonline in beeld 2019), 2019, Digital or Visual Products, Kennisonline (WUR).
Rotterdam de groene stad (Kennisonline in beeld 2019). van Hattum, T. (Author). 2019. Kennisonline (WUR).

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsOther research output

TY - ADVS

T1 - Rotterdam de groene stad (Kennisonline in beeld 2019)

AU - van Hattum, T.

PY - 2019/6/20

Y1 - 2019/6/20

N2 - Steden krijgen steeds vaker te maken met de gevolgen van klimaatverandering. Daarbij gaat het om extreme neerslag, watertekort en hitte. WUR onderzoekt hoe groen in de stad bijdraagt aan het opvangen van weersextremen. Daarbij wordt geprobeerd de sponswerking van de stad te vergroten en het water op te vangen en te hergebruiken. In Rotterdam zijn ze actief bezig met het vergroenen van hun stad.

AB - Steden krijgen steeds vaker te maken met de gevolgen van klimaatverandering. Daarbij gaat het om extreme neerslag, watertekort en hitte. WUR onderzoekt hoe groen in de stad bijdraagt aan het opvangen van weersextremen. Daarbij wordt geprobeerd de sponswerking van de stad te vergroten en het water op te vangen en te hergebruiken. In Rotterdam zijn ze actief bezig met het vergroenen van hun stad.

M3 - Digital or Visual Products

PB - Kennisonline (WUR)

ER -