Robuuste Natuur & Veerkracht in de Rijkswateren: Info-Graphic

J.A. Veraart, A. Spijkerman

Research output: Contribution to conferencePosterProfessional

Abstract

Maatregelen en beheer gericht op de verbetering van waterkwaliteit, dynamiek, habitatdiversiteit, soorten en duurzaam economisch gebruik dragen bij aan veerkracht en robuuste natuur. De samenhang tussen de verschillende ingrepen in het watersysteem worden voor natuurdoelen belangrijker nu de doelen voor waterkwaliteit genaderd worden.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@conference{c9acf9ae89bc4d329983d4b6590249aa,
title = "Robuuste Natuur & Veerkracht in de Rijkswateren: Info-Graphic",
abstract = "Maatregelen en beheer gericht op de verbetering van waterkwaliteit, dynamiek, habitatdiversiteit, soorten en duurzaam economisch gebruik dragen bij aan veerkracht en robuuste natuur. De samenhang tussen de verschillende ingrepen in het watersysteem worden voor natuurdoelen belangrijker nu de doelen voor waterkwaliteit genaderd worden.",
author = "J.A. Veraart and A. Spijkerman",
year = "2017",
language = "Dutch",

}

Robuuste Natuur & Veerkracht in de Rijkswateren: Info-Graphic. / Veraart, J.A.; Spijkerman, A.

2017.

Research output: Contribution to conferencePosterProfessional

TY - CONF

T1 - Robuuste Natuur & Veerkracht in de Rijkswateren: Info-Graphic

AU - Veraart, J.A.

AU - Spijkerman, A.

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Maatregelen en beheer gericht op de verbetering van waterkwaliteit, dynamiek, habitatdiversiteit, soorten en duurzaam economisch gebruik dragen bij aan veerkracht en robuuste natuur. De samenhang tussen de verschillende ingrepen in het watersysteem worden voor natuurdoelen belangrijker nu de doelen voor waterkwaliteit genaderd worden.

AB - Maatregelen en beheer gericht op de verbetering van waterkwaliteit, dynamiek, habitatdiversiteit, soorten en duurzaam economisch gebruik dragen bij aan veerkracht en robuuste natuur. De samenhang tussen de verschillende ingrepen in het watersysteem worden voor natuurdoelen belangrijker nu de doelen voor waterkwaliteit genaderd worden.

M3 - Poster

ER -