Resultaten van het Rijkswaterstaat JAMP 2013 monitoringsprogramma van milieukritische stoffen in schelpdieren

M. van Hoek-van Nieuwenhuizen

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Monitoring in het kader van het Joint Assessment and Monitoring Program van de OSPARCOM. Door RWS zijn schelpdieren (mosselen en Japanse oesters) afkomstig van twee locaties aangeleverd (Westerschelde en Eems-Dollard). De schelpdieren zijn gekarakteriseerd, waarna schelpdiervlees is verzameld voor het chemisch onderzoek door IMARES.
Original languageDutch
Place of PublicationIJmuiden
PublisherIMARES
Number of pages33
Publication statusPublished - 2014

Publication series

NameRapport / IMARES Wageningen UR
PublisherIMARES
No.C051/14

Keywords

  • mussels
  • ecotoxicology
  • western scheldt
  • eems-dollard
  • marine environment

Cite this

van Hoek-van Nieuwenhuizen, M. (2014). Resultaten van het Rijkswaterstaat JAMP 2013 monitoringsprogramma van milieukritische stoffen in schelpdieren. (Rapport / IMARES Wageningen UR; No. C051/14). IJmuiden: IMARES.
van Hoek-van Nieuwenhuizen, M. / Resultaten van het Rijkswaterstaat JAMP 2013 monitoringsprogramma van milieukritische stoffen in schelpdieren. IJmuiden : IMARES, 2014. 33 p. (Rapport / IMARES Wageningen UR; C051/14).
@book{b4d47892c5f149ae891a6a18e0fe6bda,
title = "Resultaten van het Rijkswaterstaat JAMP 2013 monitoringsprogramma van milieukritische stoffen in schelpdieren",
abstract = "Monitoring in het kader van het Joint Assessment and Monitoring Program van de OSPARCOM. Door RWS zijn schelpdieren (mosselen en Japanse oesters) afkomstig van twee locaties aangeleverd (Westerschelde en Eems-Dollard). De schelpdieren zijn gekarakteriseerd, waarna schelpdiervlees is verzameld voor het chemisch onderzoek door IMARES.",
keywords = "mossels, ecotoxicologie, westerschelde, eems-dollard, marien milieu, mussels, ecotoxicology, western scheldt, eems-dollard, marine environment",
author = "{van Hoek-van Nieuwenhuizen}, M.",
year = "2014",
language = "Dutch",
series = "Rapport / IMARES Wageningen UR",
publisher = "IMARES",
number = "C051/14",

}

van Hoek-van Nieuwenhuizen, M 2014, Resultaten van het Rijkswaterstaat JAMP 2013 monitoringsprogramma van milieukritische stoffen in schelpdieren. Rapport / IMARES Wageningen UR, no. C051/14, IMARES, IJmuiden.

Resultaten van het Rijkswaterstaat JAMP 2013 monitoringsprogramma van milieukritische stoffen in schelpdieren. / van Hoek-van Nieuwenhuizen, M.

IJmuiden : IMARES, 2014. 33 p. (Rapport / IMARES Wageningen UR; No. C051/14).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Resultaten van het Rijkswaterstaat JAMP 2013 monitoringsprogramma van milieukritische stoffen in schelpdieren

AU - van Hoek-van Nieuwenhuizen, M.

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Monitoring in het kader van het Joint Assessment and Monitoring Program van de OSPARCOM. Door RWS zijn schelpdieren (mosselen en Japanse oesters) afkomstig van twee locaties aangeleverd (Westerschelde en Eems-Dollard). De schelpdieren zijn gekarakteriseerd, waarna schelpdiervlees is verzameld voor het chemisch onderzoek door IMARES.

AB - Monitoring in het kader van het Joint Assessment and Monitoring Program van de OSPARCOM. Door RWS zijn schelpdieren (mosselen en Japanse oesters) afkomstig van twee locaties aangeleverd (Westerschelde en Eems-Dollard). De schelpdieren zijn gekarakteriseerd, waarna schelpdiervlees is verzameld voor het chemisch onderzoek door IMARES.

KW - mossels

KW - ecotoxicologie

KW - westerschelde

KW - eems-dollard

KW - marien milieu

KW - mussels

KW - ecotoxicology

KW - western scheldt

KW - eems-dollard

KW - marine environment

M3 - Report

T3 - Rapport / IMARES Wageningen UR

BT - Resultaten van het Rijkswaterstaat JAMP 2013 monitoringsprogramma van milieukritische stoffen in schelpdieren

PB - IMARES

CY - IJmuiden

ER -

van Hoek-van Nieuwenhuizen M. Resultaten van het Rijkswaterstaat JAMP 2013 monitoringsprogramma van milieukritische stoffen in schelpdieren. IJmuiden: IMARES, 2014. 33 p. (Rapport / IMARES Wageningen UR; C051/14).