Regio intelligence Utrecht: vergelijkbaarheid van informatie

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

recente informatie over de economische potentie van de regio Utrecht. Het ministerie is specifiek geïnteresseerd in het verdienvermogen van kleine en grote bedrijven. Het project beoogt voor de provincie Utrecht: 1. in kaart te brengen welke informatie over de regionaal-economische potentie van de regio (publiekelijk) beschikbaar is, specifiek gericht op het verdienvermogen van kleine en grote bedrijven; 2. een onderlinge vergelijking te maken van de beschikbare informatie/onderzoeken door een analyse uit te voeren van de gebruikte uitgangspunten, indicatoren en methodieken; 3. op basis van die analyse aan te geven waar eventuele hiaten zitten in termen van data en methodieken.
Original languageDutch
Place of PublicationDen Haag
PublisherLEI Wageningen UR
Number of pages30
Publication statusPublished - 2014

Publication series

NameLEI notitie
PublisherLEI, Wageningen UR

Keywords

  • regional economics
  • economic development
  • utrecht
  • economic analysis

Cite this

Linderhof, V.G.M. ; Michels, R. / Regio intelligence Utrecht: vergelijkbaarheid van informatie. Den Haag : LEI Wageningen UR, 2014. 30 p. (LEI notitie).
@book{4ca793b7865a435ba7271ea37bc6d960,
title = "Regio intelligence Utrecht: vergelijkbaarheid van informatie",
abstract = "recente informatie over de economische potentie van de regio Utrecht. Het ministerie is specifiek ge{\"i}nteresseerd in het verdienvermogen van kleine en grote bedrijven. Het project beoogt voor de provincie Utrecht: 1. in kaart te brengen welke informatie over de regionaal-economische potentie van de regio (publiekelijk) beschikbaar is, specifiek gericht op het verdienvermogen van kleine en grote bedrijven; 2. een onderlinge vergelijking te maken van de beschikbare informatie/onderzoeken door een analyse uit te voeren van de gebruikte uitgangspunten, indicatoren en methodieken; 3. op basis van die analyse aan te geven waar eventuele hiaten zitten in termen van data en methodieken.",
keywords = "regionale economie, economische ontwikkeling, utrecht, economische analyse, regional economics, economic development, utrecht, economic analysis",
author = "V.G.M. Linderhof and R. Michels",
year = "2014",
language = "Dutch",
series = "LEI notitie",
publisher = "LEI Wageningen UR",

}

Regio intelligence Utrecht: vergelijkbaarheid van informatie. / Linderhof, V.G.M.; Michels, R.

Den Haag : LEI Wageningen UR, 2014. 30 p. (LEI notitie).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Regio intelligence Utrecht: vergelijkbaarheid van informatie

AU - Linderhof, V.G.M.

AU - Michels, R.

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - recente informatie over de economische potentie van de regio Utrecht. Het ministerie is specifiek geïnteresseerd in het verdienvermogen van kleine en grote bedrijven. Het project beoogt voor de provincie Utrecht: 1. in kaart te brengen welke informatie over de regionaal-economische potentie van de regio (publiekelijk) beschikbaar is, specifiek gericht op het verdienvermogen van kleine en grote bedrijven; 2. een onderlinge vergelijking te maken van de beschikbare informatie/onderzoeken door een analyse uit te voeren van de gebruikte uitgangspunten, indicatoren en methodieken; 3. op basis van die analyse aan te geven waar eventuele hiaten zitten in termen van data en methodieken.

AB - recente informatie over de economische potentie van de regio Utrecht. Het ministerie is specifiek geïnteresseerd in het verdienvermogen van kleine en grote bedrijven. Het project beoogt voor de provincie Utrecht: 1. in kaart te brengen welke informatie over de regionaal-economische potentie van de regio (publiekelijk) beschikbaar is, specifiek gericht op het verdienvermogen van kleine en grote bedrijven; 2. een onderlinge vergelijking te maken van de beschikbare informatie/onderzoeken door een analyse uit te voeren van de gebruikte uitgangspunten, indicatoren en methodieken; 3. op basis van die analyse aan te geven waar eventuele hiaten zitten in termen van data en methodieken.

KW - regionale economie

KW - economische ontwikkeling

KW - utrecht

KW - economische analyse

KW - regional economics

KW - economic development

KW - utrecht

KW - economic analysis

M3 - Report

T3 - LEI notitie

BT - Regio intelligence Utrecht: vergelijkbaarheid van informatie

PB - LEI Wageningen UR

CY - Den Haag

ER -

Linderhof VGM, Michels R. Regio intelligence Utrecht: vergelijkbaarheid van informatie. Den Haag: LEI Wageningen UR, 2014. 30 p. (LEI notitie).