Rapport over het onderzoek van verse en licht-geconserveerde vruchten in 1955 : (tevens verslag van Project van Onderzoek V 11)

L. Gersons,

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  Original languageDutch
  Place of PublicationWageningen
  PublisherInstituut voor Bewaring en Verwerking van Tuinbouwproducten
  Number of pages8
  Publication statusPublished - 1956

  Publication series

  NameRapport / Instituut voor Bewaring en Verwerking van Tuinbouwproducten
  No.no. 691

  Keywords

  • fruit
  • fresh products
  • preserves
  • analysis
  • quality controls
  • jams

  Cite this

  Gersons, L. (1956). Rapport over het onderzoek van verse en licht-geconserveerde vruchten in 1955 : (tevens verslag van Project van Onderzoek V 11). (Rapport / Instituut voor Bewaring en Verwerking van Tuinbouwproducten; No. no. 691). Wageningen: Instituut voor Bewaring en Verwerking van Tuinbouwproducten.
  Gersons, L. / Rapport over het onderzoek van verse en licht-geconserveerde vruchten in 1955 : (tevens verslag van Project van Onderzoek V 11). Wageningen : Instituut voor Bewaring en Verwerking van Tuinbouwproducten, 1956. 8 p. (Rapport / Instituut voor Bewaring en Verwerking van Tuinbouwproducten; no. 691).
  @book{d0598ad8cab94faebebe19c31eba66cc,
  title = "Rapport over het onderzoek van verse en licht-geconserveerde vruchten in 1955 : (tevens verslag van Project van Onderzoek V 11)",
  keywords = "fruit, verse producten, conserven, analyse, kwaliteitscontroles, jams, fruit, fresh products, preserves, analysis, quality controls, jams",
  author = "L. Gersons",
  year = "1956",
  language = "Dutch",
  series = "Rapport / Instituut voor Bewaring en Verwerking van Tuinbouwproducten",
  publisher = "Instituut voor Bewaring en Verwerking van Tuinbouwproducten",
  number = "no. 691",

  }

  Gersons, L 1956, Rapport over het onderzoek van verse en licht-geconserveerde vruchten in 1955 : (tevens verslag van Project van Onderzoek V 11). Rapport / Instituut voor Bewaring en Verwerking van Tuinbouwproducten, no. no. 691, Instituut voor Bewaring en Verwerking van Tuinbouwproducten, Wageningen.

  Rapport over het onderzoek van verse en licht-geconserveerde vruchten in 1955 : (tevens verslag van Project van Onderzoek V 11). / Gersons, L.

  Wageningen : Instituut voor Bewaring en Verwerking van Tuinbouwproducten, 1956. 8 p. (Rapport / Instituut voor Bewaring en Verwerking van Tuinbouwproducten; No. no. 691).

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Rapport over het onderzoek van verse en licht-geconserveerde vruchten in 1955 : (tevens verslag van Project van Onderzoek V 11)

  AU - Gersons, L.

  PY - 1956

  Y1 - 1956

  KW - fruit

  KW - verse producten

  KW - conserven

  KW - analyse

  KW - kwaliteitscontroles

  KW - jams

  KW - fruit

  KW - fresh products

  KW - preserves

  KW - analysis

  KW - quality controls

  KW - jams

  M3 - Report

  T3 - Rapport / Instituut voor Bewaring en Verwerking van Tuinbouwproducten

  BT - Rapport over het onderzoek van verse en licht-geconserveerde vruchten in 1955 : (tevens verslag van Project van Onderzoek V 11)

  PB - Instituut voor Bewaring en Verwerking van Tuinbouwproducten

  CY - Wageningen

  ER -

  Gersons L. Rapport over het onderzoek van verse en licht-geconserveerde vruchten in 1955 : (tevens verslag van Project van Onderzoek V 11). Wageningen: Instituut voor Bewaring en Verwerking van Tuinbouwproducten, 1956. 8 p. (Rapport / Instituut voor Bewaring en Verwerking van Tuinbouwproducten; no. 691).