Rantsoenen bij vleeskalveren

F.C. van der Schans

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  Abstract

  De effecten van het aandeel krachtvoer en het energie- en eiwitgehalte van het rantsoen op de voeropname, groei en slachtkwaliteit van zwartbonte stierkalveren en kruislingvaarskalveren voor de productie van alternatief kalfsvlees zijn onderzocht. De proef startte op een leeftijd van 15 weken, de kalveren zijn geslacht op een leef- tijd van 32 weken.
  Original languageDutch
  Place of PublicationLelystad
  PublisherProefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij enPaardenhouderij
  Number of pages21
  Publication statusPublished - 1994

  Publication series

  NamePublikatie / Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij
  No.89
  ISSN (Print)0169-2291

  Keywords

  • calves
  • carcass quality
  • development
  • farm results
  • growth
  • meat production
  • profitability
  • slaughter
  • feeding systems

  Cite this

  van der Schans, F. C. (1994). Rantsoenen bij vleeskalveren. (Publikatie / Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij; No. 89). Lelystad: Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij enPaardenhouderij.
  van der Schans, F.C. / Rantsoenen bij vleeskalveren. Lelystad : Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij enPaardenhouderij, 1994. 21 p. (Publikatie / Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij; 89).
  @book{895ff7472a2f4823a2ee7763bcc46f92,
  title = "Rantsoenen bij vleeskalveren",
  abstract = "De effecten van het aandeel krachtvoer en het energie- en eiwitgehalte van het rantsoen op de voeropname, groei en slachtkwaliteit van zwartbonte stierkalveren en kruislingvaarskalveren voor de productie van alternatief kalfsvlees zijn onderzocht. De proef startte op een leeftijd van 15 weken, de kalveren zijn geslacht op een leef- tijd van 32 weken.",
  keywords = "kalveren, karkaskwaliteit, ontwikkeling, bedrijfsresultaten in de landbouw, groei, vleesproductie, rentabiliteit, slacht, voedersystemen, calves, carcass quality, development, farm results, growth, meat production, profitability, slaughter, feeding systems",
  author = "{van der Schans}, F.C.",
  year = "1994",
  language = "Dutch",
  series = "Publikatie / Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij",
  publisher = "Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij enPaardenhouderij",
  number = "89",

  }

  van der Schans, FC 1994, Rantsoenen bij vleeskalveren. Publikatie / Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij, no. 89, Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij enPaardenhouderij, Lelystad.

  Rantsoenen bij vleeskalveren. / van der Schans, F.C.

  Lelystad : Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij enPaardenhouderij, 1994. 21 p. (Publikatie / Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij; No. 89).

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Rantsoenen bij vleeskalveren

  AU - van der Schans, F.C.

  PY - 1994

  Y1 - 1994

  N2 - De effecten van het aandeel krachtvoer en het energie- en eiwitgehalte van het rantsoen op de voeropname, groei en slachtkwaliteit van zwartbonte stierkalveren en kruislingvaarskalveren voor de productie van alternatief kalfsvlees zijn onderzocht. De proef startte op een leeftijd van 15 weken, de kalveren zijn geslacht op een leef- tijd van 32 weken.

  AB - De effecten van het aandeel krachtvoer en het energie- en eiwitgehalte van het rantsoen op de voeropname, groei en slachtkwaliteit van zwartbonte stierkalveren en kruislingvaarskalveren voor de productie van alternatief kalfsvlees zijn onderzocht. De proef startte op een leeftijd van 15 weken, de kalveren zijn geslacht op een leef- tijd van 32 weken.

  KW - kalveren

  KW - karkaskwaliteit

  KW - ontwikkeling

  KW - bedrijfsresultaten in de landbouw

  KW - groei

  KW - vleesproductie

  KW - rentabiliteit

  KW - slacht

  KW - voedersystemen

  KW - calves

  KW - carcass quality

  KW - development

  KW - farm results

  KW - growth

  KW - meat production

  KW - profitability

  KW - slaughter

  KW - feeding systems

  M3 - Book

  T3 - Publikatie / Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij

  BT - Rantsoenen bij vleeskalveren

  PB - Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij enPaardenhouderij

  CY - Lelystad

  ER -

  van der Schans FC. Rantsoenen bij vleeskalveren. Lelystad: Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij enPaardenhouderij, 1994. 21 p. (Publikatie / Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij; 89).