Raamwerk voor omgaan met onzekerheid

L.A.E. Vullings, C.G.A.M. Wessels, J.D. Bulens, C.A. Blok, H.J. Stuiver, M. de Rink, M. van Heusden, H. ter Veen, P. Janssen, M. de Vries

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

In de nieuwe Wro staat dat nieuwe ruimtelijke plannen vanaf 1 januari 2010 digitaal en uitwisselbaar vervaardigd moeten worden. Het digitaliseren van het ruimtelijke ordeningsproces heeft een grote impact. Het zou het vergelijken van plannen eenvoudiger moeten maken, maar vooral onzekere planobjecten kunnen lastig zijn bij het vergelijken van plannen. De taxonomie voor onzekerheid in de ruimtelijke ordening is de basis voor het raamwerk. In het raamwerk worden alle bronnen van onzekerheid die in de ruimtelijke ordening aanwezig zijn besproken en er worden omgangsvormen aangeboden.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherAlterra
Number of pages122
Publication statusPublished - 2008

Publication series

NameAlterra-rapport
PublisherAlterra
No.1847
ISSN (Print)1566-7197

Keywords

  • physical planning
  • geographical information systems
  • internet
  • quality
  • netherlands

Cite this

Vullings, L. A. E., Wessels, C. G. A. M., Bulens, J. D., Blok, C. A., Stuiver, H. J., de Rink, M., ... de Vries, M. (2008). Raamwerk voor omgaan met onzekerheid. (Alterra-rapport; No. 1847). Wageningen: Alterra.
Vullings, L.A.E. ; Wessels, C.G.A.M. ; Bulens, J.D. ; Blok, C.A. ; Stuiver, H.J. ; de Rink, M. ; van Heusden, M. ; ter Veen, H. ; Janssen, P. ; de Vries, M. / Raamwerk voor omgaan met onzekerheid. Wageningen : Alterra, 2008. 122 p. (Alterra-rapport; 1847).
@book{cf9087801608465da6661f464b83c975,
title = "Raamwerk voor omgaan met onzekerheid",
abstract = "In de nieuwe Wro staat dat nieuwe ruimtelijke plannen vanaf 1 januari 2010 digitaal en uitwisselbaar vervaardigd moeten worden. Het digitaliseren van het ruimtelijke ordeningsproces heeft een grote impact. Het zou het vergelijken van plannen eenvoudiger moeten maken, maar vooral onzekere planobjecten kunnen lastig zijn bij het vergelijken van plannen. De taxonomie voor onzekerheid in de ruimtelijke ordening is de basis voor het raamwerk. In het raamwerk worden alle bronnen van onzekerheid die in de ruimtelijke ordening aanwezig zijn besproken en er worden omgangsvormen aangeboden.",
keywords = "ruimtelijke ordening, geografische informatiesystemen, internet, kwaliteit, nederland, physical planning, geographical information systems, internet, quality, netherlands",
author = "L.A.E. Vullings and C.G.A.M. Wessels and J.D. Bulens and C.A. Blok and H.J. Stuiver and {de Rink}, M. and {van Heusden}, M. and {ter Veen}, H. and P. Janssen and {de Vries}, M.",
note = "In het kader van Ruimte voor Geo-Informatie (Bsik)",
year = "2008",
language = "Dutch",
series = "Alterra-rapport",
publisher = "Alterra",
number = "1847",

}

Vullings, LAE, Wessels, CGAM, Bulens, JD, Blok, CA, Stuiver, HJ, de Rink, M, van Heusden, M, ter Veen, H, Janssen, P & de Vries, M 2008, Raamwerk voor omgaan met onzekerheid. Alterra-rapport, no. 1847, Alterra, Wageningen.

Raamwerk voor omgaan met onzekerheid. / Vullings, L.A.E.; Wessels, C.G.A.M.; Bulens, J.D.; Blok, C.A.; Stuiver, H.J.; de Rink, M.; van Heusden, M.; ter Veen, H.; Janssen, P.; de Vries, M.

Wageningen : Alterra, 2008. 122 p. (Alterra-rapport; No. 1847).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Raamwerk voor omgaan met onzekerheid

AU - Vullings, L.A.E.

AU - Wessels, C.G.A.M.

AU - Bulens, J.D.

AU - Blok, C.A.

AU - Stuiver, H.J.

AU - de Rink, M.

AU - van Heusden, M.

AU - ter Veen, H.

AU - Janssen, P.

AU - de Vries, M.

N1 - In het kader van Ruimte voor Geo-Informatie (Bsik)

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - In de nieuwe Wro staat dat nieuwe ruimtelijke plannen vanaf 1 januari 2010 digitaal en uitwisselbaar vervaardigd moeten worden. Het digitaliseren van het ruimtelijke ordeningsproces heeft een grote impact. Het zou het vergelijken van plannen eenvoudiger moeten maken, maar vooral onzekere planobjecten kunnen lastig zijn bij het vergelijken van plannen. De taxonomie voor onzekerheid in de ruimtelijke ordening is de basis voor het raamwerk. In het raamwerk worden alle bronnen van onzekerheid die in de ruimtelijke ordening aanwezig zijn besproken en er worden omgangsvormen aangeboden.

AB - In de nieuwe Wro staat dat nieuwe ruimtelijke plannen vanaf 1 januari 2010 digitaal en uitwisselbaar vervaardigd moeten worden. Het digitaliseren van het ruimtelijke ordeningsproces heeft een grote impact. Het zou het vergelijken van plannen eenvoudiger moeten maken, maar vooral onzekere planobjecten kunnen lastig zijn bij het vergelijken van plannen. De taxonomie voor onzekerheid in de ruimtelijke ordening is de basis voor het raamwerk. In het raamwerk worden alle bronnen van onzekerheid die in de ruimtelijke ordening aanwezig zijn besproken en er worden omgangsvormen aangeboden.

KW - ruimtelijke ordening

KW - geografische informatiesystemen

KW - internet

KW - kwaliteit

KW - nederland

KW - physical planning

KW - geographical information systems

KW - internet

KW - quality

KW - netherlands

M3 - Report

T3 - Alterra-rapport

BT - Raamwerk voor omgaan met onzekerheid

PB - Alterra

CY - Wageningen

ER -

Vullings LAE, Wessels CGAM, Bulens JD, Blok CA, Stuiver HJ, de Rink M et al. Raamwerk voor omgaan met onzekerheid. Wageningen: Alterra, 2008. 122 p. (Alterra-rapport; 1847).