Prille moeders; Kansen voor biologisch?

E.E.C. van Wijk-Janssen, K. Hoogendam, M.J. Reinders

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  Abstract

  In de vorm van literatuuronderzoek, groepsinterviews en een onlinevragenlijst is door het LEI onderzoek gedaan naar de houding van prille moeders in Nederland ten aanzien van de voeding van het kind tot 2 jaar. Prille moeders zijn in dit onderzoek vrouwen die maximaal 2 jaar geleden hun eerste of tweede kind hebben gekregen. Op basis van dit onderzoek wordt onder andere geconcludeerd dat er kansen zijn voor de afzet van biologische babyvoeding bij prille moeders. Veel moeders missen namelijk iets in het huidige aanbod van babyvoeding waaronder een groter aanbod van biologische babyvoeding.
  Original languageDutch
  Place of PublicationDen Haag
  PublisherLEI, onderdeel van Wageningen UR
  Number of pages135
  ISBN (Print)9789086154524
  Publication statusPublished - 2010

  Publication series

  NameRapport / LEI : Onderzoeksveld Consumenten & gedrag
  PublisherLEI, onderdeel van Wageningen UR

  Keywords

  • mothers
  • infant nutrition
  • organic foods
  • food marketing
  • consumer attitudes
  • research
  • netherlands

  Cite this

  van Wijk-Janssen, E. E. C., Hoogendam, K., & Reinders, M. J. (2010). Prille moeders; Kansen voor biologisch? (Rapport / LEI : Onderzoeksveld Consumenten & gedrag). Den Haag: LEI, onderdeel van Wageningen UR.
  van Wijk-Janssen, E.E.C. ; Hoogendam, K. ; Reinders, M.J. / Prille moeders; Kansen voor biologisch?. Den Haag : LEI, onderdeel van Wageningen UR, 2010. 135 p. (Rapport / LEI : Onderzoeksveld Consumenten & gedrag).
  @book{54dcca1e30764d568fb18185f0104014,
  title = "Prille moeders; Kansen voor biologisch?",
  abstract = "In de vorm van literatuuronderzoek, groepsinterviews en een onlinevragenlijst is door het LEI onderzoek gedaan naar de houding van prille moeders in Nederland ten aanzien van de voeding van het kind tot 2 jaar. Prille moeders zijn in dit onderzoek vrouwen die maximaal 2 jaar geleden hun eerste of tweede kind hebben gekregen. Op basis van dit onderzoek wordt onder andere geconcludeerd dat er kansen zijn voor de afzet van biologische babyvoeding bij prille moeders. Veel moeders missen namelijk iets in het huidige aanbod van babyvoeding waaronder een groter aanbod van biologische babyvoeding.",
  keywords = "moeders, zuigelingenvoeding, biologische voedingsmiddelen, marketing van voedingsmiddelen, houding van consumenten, onderzoek, nederland, mothers, infant nutrition, organic foods, food marketing, consumer attitudes, research, netherlands",
  author = "{van Wijk-Janssen}, E.E.C. and K. Hoogendam and M.J. Reinders",
  year = "2010",
  language = "Dutch",
  isbn = "9789086154524",
  series = "Rapport / LEI : Onderzoeksveld Consumenten & gedrag",
  publisher = "LEI, onderdeel van Wageningen UR",

  }

  van Wijk-Janssen, EEC, Hoogendam, K & Reinders, MJ 2010, Prille moeders; Kansen voor biologisch? Rapport / LEI : Onderzoeksveld Consumenten & gedrag, LEI, onderdeel van Wageningen UR, Den Haag.

  Prille moeders; Kansen voor biologisch? / van Wijk-Janssen, E.E.C.; Hoogendam, K.; Reinders, M.J.

  Den Haag : LEI, onderdeel van Wageningen UR, 2010. 135 p. (Rapport / LEI : Onderzoeksveld Consumenten & gedrag).

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Prille moeders; Kansen voor biologisch?

  AU - van Wijk-Janssen, E.E.C.

  AU - Hoogendam, K.

  AU - Reinders, M.J.

  PY - 2010

  Y1 - 2010

  N2 - In de vorm van literatuuronderzoek, groepsinterviews en een onlinevragenlijst is door het LEI onderzoek gedaan naar de houding van prille moeders in Nederland ten aanzien van de voeding van het kind tot 2 jaar. Prille moeders zijn in dit onderzoek vrouwen die maximaal 2 jaar geleden hun eerste of tweede kind hebben gekregen. Op basis van dit onderzoek wordt onder andere geconcludeerd dat er kansen zijn voor de afzet van biologische babyvoeding bij prille moeders. Veel moeders missen namelijk iets in het huidige aanbod van babyvoeding waaronder een groter aanbod van biologische babyvoeding.

  AB - In de vorm van literatuuronderzoek, groepsinterviews en een onlinevragenlijst is door het LEI onderzoek gedaan naar de houding van prille moeders in Nederland ten aanzien van de voeding van het kind tot 2 jaar. Prille moeders zijn in dit onderzoek vrouwen die maximaal 2 jaar geleden hun eerste of tweede kind hebben gekregen. Op basis van dit onderzoek wordt onder andere geconcludeerd dat er kansen zijn voor de afzet van biologische babyvoeding bij prille moeders. Veel moeders missen namelijk iets in het huidige aanbod van babyvoeding waaronder een groter aanbod van biologische babyvoeding.

  KW - moeders

  KW - zuigelingenvoeding

  KW - biologische voedingsmiddelen

  KW - marketing van voedingsmiddelen

  KW - houding van consumenten

  KW - onderzoek

  KW - nederland

  KW - mothers

  KW - infant nutrition

  KW - organic foods

  KW - food marketing

  KW - consumer attitudes

  KW - research

  KW - netherlands

  M3 - Report

  SN - 9789086154524

  T3 - Rapport / LEI : Onderzoeksveld Consumenten & gedrag

  BT - Prille moeders; Kansen voor biologisch?

  PB - LEI, onderdeel van Wageningen UR

  CY - Den Haag

  ER -

  van Wijk-Janssen EEC, Hoogendam K, Reinders MJ. Prille moeders; Kansen voor biologisch? Den Haag: LEI, onderdeel van Wageningen UR, 2010. 135 p. (Rapport / LEI : Onderzoeksveld Consumenten & gedrag).