Praktijkproeven over het toevoegen van palmolie en rundvet met de anti - oxydanten ethoxyquin en B.H.T. aan kunstmatig gedroogde luzerne (seizoen 1961)

M.H. Huisman

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  Original languageDutch
  Place of PublicationWageningen
  Publisher[s.n.]
  Number of pages25
  Publication statusPublished - 1962

  Publication series

  NameIntern rapport / Instituut voor bewaring en verwerking van landbouwprodukten Wageningen
  No.no. 161

  Keywords

  • drying
  • fodder legumes
  • fodder plants
  • medicago

  Cite this

  Huisman, M. H. (1962). Praktijkproeven over het toevoegen van palmolie en rundvet met de anti - oxydanten ethoxyquin en B.H.T. aan kunstmatig gedroogde luzerne (seizoen 1961). (Intern rapport / Instituut voor bewaring en verwerking van landbouwprodukten Wageningen; No. no. 161). Wageningen: [s.n.].
  Huisman, M.H. / Praktijkproeven over het toevoegen van palmolie en rundvet met de anti - oxydanten ethoxyquin en B.H.T. aan kunstmatig gedroogde luzerne (seizoen 1961). Wageningen : [s.n.], 1962. 25 p. (Intern rapport / Instituut voor bewaring en verwerking van landbouwprodukten Wageningen; no. 161).
  @book{2be339999c074ec58e2ee572771dd906,
  title = "Praktijkproeven over het toevoegen van palmolie en rundvet met de anti - oxydanten ethoxyquin en B.H.T. aan kunstmatig gedroogde luzerne (seizoen 1961)",
  keywords = "drogen, voederpeulvruchten, voederplanten, medicago, drying, fodder legumes, fodder plants, medicago",
  author = "M.H. Huisman",
  year = "1962",
  language = "Dutch",
  series = "Intern rapport / Instituut voor bewaring en verwerking van landbouwprodukten Wageningen",
  publisher = "[s.n.]",
  number = "no. 161",

  }

  Huisman, MH 1962, Praktijkproeven over het toevoegen van palmolie en rundvet met de anti - oxydanten ethoxyquin en B.H.T. aan kunstmatig gedroogde luzerne (seizoen 1961). Intern rapport / Instituut voor bewaring en verwerking van landbouwprodukten Wageningen, no. no. 161, [s.n.], Wageningen.

  Praktijkproeven over het toevoegen van palmolie en rundvet met de anti - oxydanten ethoxyquin en B.H.T. aan kunstmatig gedroogde luzerne (seizoen 1961). / Huisman, M.H.

  Wageningen : [s.n.], 1962. 25 p. (Intern rapport / Instituut voor bewaring en verwerking van landbouwprodukten Wageningen; No. no. 161).

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Praktijkproeven over het toevoegen van palmolie en rundvet met de anti - oxydanten ethoxyquin en B.H.T. aan kunstmatig gedroogde luzerne (seizoen 1961)

  AU - Huisman, M.H.

  PY - 1962

  Y1 - 1962

  KW - drogen

  KW - voederpeulvruchten

  KW - voederplanten

  KW - medicago

  KW - drying

  KW - fodder legumes

  KW - fodder plants

  KW - medicago

  M3 - Report

  T3 - Intern rapport / Instituut voor bewaring en verwerking van landbouwprodukten Wageningen

  BT - Praktijkproeven over het toevoegen van palmolie en rundvet met de anti - oxydanten ethoxyquin en B.H.T. aan kunstmatig gedroogde luzerne (seizoen 1961)

  PB - [s.n.]

  CY - Wageningen

  ER -

  Huisman MH. Praktijkproeven over het toevoegen van palmolie en rundvet met de anti - oxydanten ethoxyquin en B.H.T. aan kunstmatig gedroogde luzerne (seizoen 1961). Wageningen: [s.n.], 1962. 25 p. (Intern rapport / Instituut voor bewaring en verwerking van landbouwprodukten Wageningen; no. 161).