Piek hooikoortsseizoen komt eraan

Jaco van Wezel, A.J.H. van Vliet, L.A. de Weger

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

Abstract

Voor mensen die allergisch zijn voor graspollen breekt een zware periode aan. Volgens de verwachting van Weeronline, Wageningen University en het Leids Universitair Medisch Centrum begint rond 25 mei de piekperiode van het graspollenseizoen. Tot eind juni is de kans op hooikoortsklachten zeer groot. Daarna neemt de overlast langzaam af, maar tot ver in de zomer zijn er bloeiende grassen.
Original languageDutch
PublisherNature Today
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 18 May 2019

Cite this

van Wezel, J. (Author), van Vliet, A. J. H. (Author), & de Weger, L. A. (Author). (2019). Piek hooikoortsseizoen komt eraan. Web publication/site, Nature Today. Retrieved from https://www.naturetoday.com/intl/nl/nature-reports/message/?msg=25188
van Wezel, Jaco (Author) ; van Vliet, A.J.H. (Author) ; de Weger, L.A. (Author). / Piek hooikoortsseizoen komt eraan. [Web publication/site].
@misc{1351654c6c6b4d4ab39eec85e804327a,
title = "Piek hooikoortsseizoen komt eraan",
abstract = "Voor mensen die allergisch zijn voor graspollen breekt een zware periode aan. Volgens de verwachting van Weeronline, Wageningen University en het Leids Universitair Medisch Centrum begint rond 25 mei de piekperiode van het graspollenseizoen. Tot eind juni is de kans op hooikoortsklachten zeer groot. Daarna neemt de overlast langzaam af, maar tot ver in de zomer zijn er bloeiende grassen.",
author = "{van Wezel}, Jaco and {van Vliet}, A.J.H. and {de Weger}, L.A.",
year = "2019",
month = "5",
day = "18",
language = "Dutch",
publisher = "Nature Today",

}

van Wezel, J, van Vliet, AJH & de Weger, LA, Piek hooikoortsseizoen komt eraan, 2019, Web publication/site, Nature Today.
Piek hooikoortsseizoen komt eraan. van Wezel, Jaco (Author); van Vliet, A.J.H. (Author); de Weger, L.A. (Author). 2019. Nature Today.

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

TY - ADVS

T1 - Piek hooikoortsseizoen komt eraan

AU - van Wezel, Jaco

AU - van Vliet, A.J.H.

AU - de Weger, L.A.

PY - 2019/5/18

Y1 - 2019/5/18

N2 - Voor mensen die allergisch zijn voor graspollen breekt een zware periode aan. Volgens de verwachting van Weeronline, Wageningen University en het Leids Universitair Medisch Centrum begint rond 25 mei de piekperiode van het graspollenseizoen. Tot eind juni is de kans op hooikoortsklachten zeer groot. Daarna neemt de overlast langzaam af, maar tot ver in de zomer zijn er bloeiende grassen.

AB - Voor mensen die allergisch zijn voor graspollen breekt een zware periode aan. Volgens de verwachting van Weeronline, Wageningen University en het Leids Universitair Medisch Centrum begint rond 25 mei de piekperiode van het graspollenseizoen. Tot eind juni is de kans op hooikoortsklachten zeer groot. Daarna neemt de overlast langzaam af, maar tot ver in de zomer zijn er bloeiende grassen.

M3 - Web publication/site

PB - Nature Today

ER -

van Wezel J (Author), van Vliet AJH (Author), de Weger LA (Author). Piek hooikoortsseizoen komt eraan Nature Today. 2019.