‘Oranje Boven’ in de vishandel, maar met steeds minder Noordzeevis

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

Bezoekers konden er niet omheen; drie dagen lang wapperde de Nederlandse vlag bij vele Nederlandse visbedrijven op de Seafood Expo in Brussel. Geert Hoekstra, Sander van den Burg en Maggie Skirtun, onderzoekers 'visserij en aquacultuur' bij Wageningen Economic Research bezochten de Seafood Expo in Brussel van 7 tot 9 mei. Dat is 's werelds grootste beurs voor handel en verwerking van visproducten. Vervolgens bezochten Hoekstra en Skirtun in Zaragoza een workshop van de FAO over 'Seafood Value Chain Analysis' van 13 tot en met 17 mei.
Original languageDutch
Place of PublicationDen Haag
PublisherWageningen Economic Research
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 27 Jun 2019

Cite this

@misc{1309e92d99424b21b567ef8168f3b7f7,
title = "‘Oranje Boven’ in de vishandel, maar met steeds minder Noordzeevis",
abstract = "Bezoekers konden er niet omheen; drie dagen lang wapperde de Nederlandse vlag bij vele Nederlandse visbedrijven op de Seafood Expo in Brussel. Geert Hoekstra, Sander van den Burg en Maggie Skirtun, onderzoekers 'visserij en aquacultuur' bij Wageningen Economic Research bezochten de Seafood Expo in Brussel van 7 tot 9 mei. Dat is 's werelds grootste beurs voor handel en verwerking van visproducten. Vervolgens bezochten Hoekstra en Skirtun in Zaragoza een workshop van de FAO over 'Seafood Value Chain Analysis' van 13 tot en met 17 mei.",
author = "F.F. Hoekstra",
year = "2019",
month = "6",
day = "27",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen Economic Research",

}

Hoekstra, FF, ‘Oranje Boven’ in de vishandel, maar met steeds minder Noordzeevis, 2019, Web publication/site, Wageningen Economic Research, Den Haag.
‘Oranje Boven’ in de vishandel, maar met steeds minder Noordzeevis. Hoekstra, F.F. (Author). 2019. Den Haag : Wageningen Economic Research.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - ‘Oranje Boven’ in de vishandel, maar met steeds minder Noordzeevis

AU - Hoekstra, F.F.

PY - 2019/6/27

Y1 - 2019/6/27

N2 - Bezoekers konden er niet omheen; drie dagen lang wapperde de Nederlandse vlag bij vele Nederlandse visbedrijven op de Seafood Expo in Brussel. Geert Hoekstra, Sander van den Burg en Maggie Skirtun, onderzoekers 'visserij en aquacultuur' bij Wageningen Economic Research bezochten de Seafood Expo in Brussel van 7 tot 9 mei. Dat is 's werelds grootste beurs voor handel en verwerking van visproducten. Vervolgens bezochten Hoekstra en Skirtun in Zaragoza een workshop van de FAO over 'Seafood Value Chain Analysis' van 13 tot en met 17 mei.

AB - Bezoekers konden er niet omheen; drie dagen lang wapperde de Nederlandse vlag bij vele Nederlandse visbedrijven op de Seafood Expo in Brussel. Geert Hoekstra, Sander van den Burg en Maggie Skirtun, onderzoekers 'visserij en aquacultuur' bij Wageningen Economic Research bezochten de Seafood Expo in Brussel van 7 tot 9 mei. Dat is 's werelds grootste beurs voor handel en verwerking van visproducten. Vervolgens bezochten Hoekstra en Skirtun in Zaragoza een workshop van de FAO over 'Seafood Value Chain Analysis' van 13 tot en met 17 mei.

M3 - Web publication/site

PB - Wageningen Economic Research

CY - Den Haag

ER -