Onderzoek naar de kostprijs van melk op gemengde bedrijven op zandgrond voor het jaar 1953/54

C.M. Hupkes, J.F. Riemsdijk,

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Het doel van dit rapport is het berekenen van de kostprijs af-boerderij per k g melk, onder normale weersomstandigheden voor de periode 1953/1954, het berekenen van de vermoedelijke rentabiliteit van de melkveehouderij op de weidebedrijven bij verschillende prijzen van de melk voor de genoemde periode en het geven van een indruk van de rentabiliteit van die gemengde zandbedrijven, waarvan de rundveehouderij een belangrijk bedrijfsonderdeel vormt.
Original languageDutch
Place of PublicationDen Haag
PublisherLandbouw-Economisch Instituut
Number of pages35
Publication statusPublished - 1953

Publication series

NameRapport (gemengde bedrijven) / Landbouw Economisch Instituut
No.195

Keywords

  • milk
  • production costs
  • milk production costs
  • cost analysis
  • netherlands

Cite this

Hupkes, C. M., Riemsdijk, J. F. (1953). Onderzoek naar de kostprijs van melk op gemengde bedrijven op zandgrond voor het jaar 1953/54. (Rapport (gemengde bedrijven) / Landbouw Economisch Instituut; No. 195). Den Haag: Landbouw-Economisch Instituut.
Hupkes, C.M. ; Riemsdijk, J.F. / Onderzoek naar de kostprijs van melk op gemengde bedrijven op zandgrond voor het jaar 1953/54. Den Haag : Landbouw-Economisch Instituut, 1953. 35 p. (Rapport (gemengde bedrijven) / Landbouw Economisch Instituut; 195).
@book{ea9329c377de4559a1dc8238e1cd8f13,
title = "Onderzoek naar de kostprijs van melk op gemengde bedrijven op zandgrond voor het jaar 1953/54",
abstract = "Het doel van dit rapport is het berekenen van de kostprijs af-boerderij per k g melk, onder normale weersomstandigheden voor de periode 1953/1954, het berekenen van de vermoedelijke rentabiliteit van de melkveehouderij op de weidebedrijven bij verschillende prijzen van de melk voor de genoemde periode en het geven van een indruk van de rentabiliteit van die gemengde zandbedrijven, waarvan de rundveehouderij een belangrijk bedrijfsonderdeel vormt.",
keywords = "melk, productiekosten, melkproductiekosten, kostenanalyse, nederland, milk, production costs, milk production costs, cost analysis, netherlands",
author = "C.M. Hupkes and J.F. Riemsdijk",
year = "1953",
language = "Dutch",
series = "Rapport (gemengde bedrijven) / Landbouw Economisch Instituut",
publisher = "Landbouw-Economisch Instituut",
number = "195",

}

Hupkes, CM, Riemsdijk, JF 1953, Onderzoek naar de kostprijs van melk op gemengde bedrijven op zandgrond voor het jaar 1953/54. Rapport (gemengde bedrijven) / Landbouw Economisch Instituut, no. 195, Landbouw-Economisch Instituut, Den Haag.

Onderzoek naar de kostprijs van melk op gemengde bedrijven op zandgrond voor het jaar 1953/54. / Hupkes, C.M.; Riemsdijk, J.F.

Den Haag : Landbouw-Economisch Instituut, 1953. 35 p. (Rapport (gemengde bedrijven) / Landbouw Economisch Instituut; No. 195).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Onderzoek naar de kostprijs van melk op gemengde bedrijven op zandgrond voor het jaar 1953/54

AU - Hupkes, C.M.

AU - Riemsdijk, J.F.

PY - 1953

Y1 - 1953

N2 - Het doel van dit rapport is het berekenen van de kostprijs af-boerderij per k g melk, onder normale weersomstandigheden voor de periode 1953/1954, het berekenen van de vermoedelijke rentabiliteit van de melkveehouderij op de weidebedrijven bij verschillende prijzen van de melk voor de genoemde periode en het geven van een indruk van de rentabiliteit van die gemengde zandbedrijven, waarvan de rundveehouderij een belangrijk bedrijfsonderdeel vormt.

AB - Het doel van dit rapport is het berekenen van de kostprijs af-boerderij per k g melk, onder normale weersomstandigheden voor de periode 1953/1954, het berekenen van de vermoedelijke rentabiliteit van de melkveehouderij op de weidebedrijven bij verschillende prijzen van de melk voor de genoemde periode en het geven van een indruk van de rentabiliteit van die gemengde zandbedrijven, waarvan de rundveehouderij een belangrijk bedrijfsonderdeel vormt.

KW - melk

KW - productiekosten

KW - melkproductiekosten

KW - kostenanalyse

KW - nederland

KW - milk

KW - production costs

KW - milk production costs

KW - cost analysis

KW - netherlands

M3 - Report

T3 - Rapport (gemengde bedrijven) / Landbouw Economisch Instituut

BT - Onderzoek naar de kostprijs van melk op gemengde bedrijven op zandgrond voor het jaar 1953/54

PB - Landbouw-Economisch Instituut

CY - Den Haag

ER -

Hupkes CM, Riemsdijk JF. Onderzoek naar de kostprijs van melk op gemengde bedrijven op zandgrond voor het jaar 1953/54. Den Haag: Landbouw-Economisch Instituut, 1953. 35 p. (Rapport (gemengde bedrijven) / Landbouw Economisch Instituut; 195).