Ondernemersverbanden; samenwerken in de (stads)landbouw moeilijk?

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

In de biologische landbouw zie je ondernemersverbanden een maaltijdbox aanbieden. Desalniettemin is het HelloFresh met al zijn marketingkracht die er een flinke omzet mee weet te behalen. Hoe komt dat? Een aantal jaren geleden was ik bij de Dag van het Plattelandstoerisme. De ondernemersverbanden gaven aan weinig geld voor promotie te hebben en verwachtten dus maar langzaam te gaan groeien. Als laatste kwam een enkele ondernemer (van buiten de sector) die vertelde dat ze veel geld ging uitgeven aan marketing (o.a. televisie) en het de bedoeling was om snel te gaan groeien. Wat een verademing!
LanguageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWageningen University & Research
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 25 Aug 2017

Cite this

@misc{a781a9495cbe4c259511ff5b2b49777f,
title = "Ondernemersverbanden; samenwerken in de (stads)landbouw moeilijk?",
abstract = "In de biologische landbouw zie je ondernemersverbanden een maaltijdbox aanbieden. Desalniettemin is het HelloFresh met al zijn marketingkracht die er een flinke omzet mee weet te behalen. Hoe komt dat? Een aantal jaren geleden was ik bij de Dag van het Plattelandstoerisme. De ondernemersverbanden gaven aan weinig geld voor promotie te hebben en verwachtten dus maar langzaam te gaan groeien. Als laatste kwam een enkele ondernemer (van buiten de sector) die vertelde dat ze veel geld ging uitgeven aan marketing (o.a. televisie) en het de bedoeling was om snel te gaan groeien. Wat een verademing!",
author = "M.P. Vijn",
year = "2017",
month = "8",
day = "25",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen University & Research",

}

Vijn, MP, Ondernemersverbanden; samenwerken in de (stads)landbouw moeilijk?, 2017, Web publication/site, Wageningen University & Research, Wageningen.
Ondernemersverbanden; samenwerken in de (stads)landbouw moeilijk? Vijn, M.P. (Author). 2017. Wageningen : Wageningen University & Research.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Ondernemersverbanden; samenwerken in de (stads)landbouw moeilijk?

AU - Vijn, M.P.

PY - 2017/8/25

Y1 - 2017/8/25

N2 - In de biologische landbouw zie je ondernemersverbanden een maaltijdbox aanbieden. Desalniettemin is het HelloFresh met al zijn marketingkracht die er een flinke omzet mee weet te behalen. Hoe komt dat? Een aantal jaren geleden was ik bij de Dag van het Plattelandstoerisme. De ondernemersverbanden gaven aan weinig geld voor promotie te hebben en verwachtten dus maar langzaam te gaan groeien. Als laatste kwam een enkele ondernemer (van buiten de sector) die vertelde dat ze veel geld ging uitgeven aan marketing (o.a. televisie) en het de bedoeling was om snel te gaan groeien. Wat een verademing!

AB - In de biologische landbouw zie je ondernemersverbanden een maaltijdbox aanbieden. Desalniettemin is het HelloFresh met al zijn marketingkracht die er een flinke omzet mee weet te behalen. Hoe komt dat? Een aantal jaren geleden was ik bij de Dag van het Plattelandstoerisme. De ondernemersverbanden gaven aan weinig geld voor promotie te hebben en verwachtten dus maar langzaam te gaan groeien. Als laatste kwam een enkele ondernemer (van buiten de sector) die vertelde dat ze veel geld ging uitgeven aan marketing (o.a. televisie) en het de bedoeling was om snel te gaan groeien. Wat een verademing!

M3 - Web publication/site

PB - Wageningen University & Research

CY - Wageningen

ER -

Vijn MP (Author). Ondernemersverbanden; samenwerken in de (stads)landbouw moeilijk? Wageningen: Wageningen University & Research. 2017.