Natuurlijke bestrijding eikenprocessierups ook tweede jaar zeer succesvol

S. Hellingman, A.J.H. van Vliet

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

1-SEP-2019 - In het tweede jaar van het project ‘Natuurlijke bestrijding eikenprocessierups’ werden op een proeflocatie met natuurlijke vijanden 80% minder nesten aangetroffen dan op de controlelocatie. Op de proeflocatie werd bijna 90% van de nesten aangevreten. Op de controlelocatie maar 3%. Tijdens het landelijke processierupssymposium voor professionals op 25 september worden de resultaten toegelicht.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherNature Today
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 1 Sep 2019

Cite this

Hellingman, S. (Author), & van Vliet, A. J. H. (Author). (2019). Natuurlijke bestrijding eikenprocessierups ook tweede jaar zeer succesvol. Web publication/site, Wageningen: Nature Today. Retrieved from http://edepot.wur.nl/499091
@misc{d6b870cc06e742e191fcb63879e762a9,
title = "Natuurlijke bestrijding eikenprocessierups ook tweede jaar zeer succesvol",
abstract = "1-SEP-2019 - In het tweede jaar van het project ‘Natuurlijke bestrijding eikenprocessierups’ werden op een proeflocatie met natuurlijke vijanden 80{\%} minder nesten aangetroffen dan op de controlelocatie. Op de proeflocatie werd bijna 90{\%} van de nesten aangevreten. Op de controlelocatie maar 3{\%}. Tijdens het landelijke processierupssymposium voor professionals op 25 september worden de resultaten toegelicht.",
author = "S. Hellingman and {van Vliet}, A.J.H.",
year = "2019",
month = "9",
day = "1",
language = "Dutch",
publisher = "Nature Today",

}

Hellingman, S & van Vliet, AJH, Natuurlijke bestrijding eikenprocessierups ook tweede jaar zeer succesvol, 2019, Web publication/site, Nature Today, Wageningen.
Natuurlijke bestrijding eikenprocessierups ook tweede jaar zeer succesvol. Hellingman, S. (Author); van Vliet, A.J.H. (Author). 2019. Wageningen : Nature Today.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Natuurlijke bestrijding eikenprocessierups ook tweede jaar zeer succesvol

AU - Hellingman, S.

AU - van Vliet, A.J.H.

PY - 2019/9/1

Y1 - 2019/9/1

N2 - 1-SEP-2019 - In het tweede jaar van het project ‘Natuurlijke bestrijding eikenprocessierups’ werden op een proeflocatie met natuurlijke vijanden 80% minder nesten aangetroffen dan op de controlelocatie. Op de proeflocatie werd bijna 90% van de nesten aangevreten. Op de controlelocatie maar 3%. Tijdens het landelijke processierupssymposium voor professionals op 25 september worden de resultaten toegelicht.

AB - 1-SEP-2019 - In het tweede jaar van het project ‘Natuurlijke bestrijding eikenprocessierups’ werden op een proeflocatie met natuurlijke vijanden 80% minder nesten aangetroffen dan op de controlelocatie. Op de proeflocatie werd bijna 90% van de nesten aangevreten. Op de controlelocatie maar 3%. Tijdens het landelijke processierupssymposium voor professionals op 25 september worden de resultaten toegelicht.

M3 - Web publication/site

PB - Nature Today

CY - Wageningen

ER -