Naar een monitor landschap voor de provincie Noord-Holland; een inventarisatie van wensen en eisen

A.J.M. Koomen, T.N.M. van der Maat

Research output: Book/ReportReportAcademic

Abstract

De provincie Noord-Holland (Gedeputeerde Staten en Provinciale Staten) heeft in 2000 besloten tot de ontwikkeling van een monitor voor natuur en landschap. In deze studie is onderzoek verricht naar de wensen en eisen van medewerkers van de provincie met betrekking tot een monitor voor landschap. In een serie interviews en een workshop is veel informatie verzameld hetgeen heeft geleid tot een aantal opties voor een monitor landschap.
LanguageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherAlterra
Number of pages61
Publication statusPublished - 2003

Publication series

NameAlterra-rapport
PublisherAlterra
No.779
ISSN (Print)1566-7197

Keywords

  • landscape
  • land evaluation
  • monitoring
  • netherlands
  • noord-holland

Cite this

Koomen, A. J. M., & van der Maat, T. N. M. (2003). Naar een monitor landschap voor de provincie Noord-Holland; een inventarisatie van wensen en eisen. (Alterra-rapport; No. 779). Wageningen: Alterra.
Koomen, A.J.M. ; van der Maat, T.N.M. / Naar een monitor landschap voor de provincie Noord-Holland; een inventarisatie van wensen en eisen. Wageningen : Alterra, 2003. 61 p. (Alterra-rapport; 779).
@book{ed57aed0f0154399a492176398570d10,
title = "Naar een monitor landschap voor de provincie Noord-Holland; een inventarisatie van wensen en eisen",
abstract = "De provincie Noord-Holland (Gedeputeerde Staten en Provinciale Staten) heeft in 2000 besloten tot de ontwikkeling van een monitor voor natuur en landschap. In deze studie is onderzoek verricht naar de wensen en eisen van medewerkers van de provincie met betrekking tot een monitor voor landschap. In een serie interviews en een workshop is veel informatie verzameld hetgeen heeft geleid tot een aantal opties voor een monitor landschap.",
keywords = "landschap, landevaluatie, monitoring, nederland, noord-holland, landscape, land evaluation, monitoring, netherlands, noord-holland",
author = "A.J.M. Koomen and {van der Maat}, T.N.M.",
note = "Projectnummer: 230287.01",
year = "2003",
language = "Dutch",
series = "Alterra-rapport",
publisher = "Alterra",
number = "779",

}

Koomen, AJM & van der Maat, TNM 2003, Naar een monitor landschap voor de provincie Noord-Holland; een inventarisatie van wensen en eisen. Alterra-rapport, no. 779, Alterra, Wageningen.

Naar een monitor landschap voor de provincie Noord-Holland; een inventarisatie van wensen en eisen. / Koomen, A.J.M.; van der Maat, T.N.M.

Wageningen : Alterra, 2003. 61 p. (Alterra-rapport; No. 779).

Research output: Book/ReportReportAcademic

TY - BOOK

T1 - Naar een monitor landschap voor de provincie Noord-Holland; een inventarisatie van wensen en eisen

AU - Koomen, A.J.M.

AU - van der Maat, T.N.M.

N1 - Projectnummer: 230287.01

PY - 2003

Y1 - 2003

N2 - De provincie Noord-Holland (Gedeputeerde Staten en Provinciale Staten) heeft in 2000 besloten tot de ontwikkeling van een monitor voor natuur en landschap. In deze studie is onderzoek verricht naar de wensen en eisen van medewerkers van de provincie met betrekking tot een monitor voor landschap. In een serie interviews en een workshop is veel informatie verzameld hetgeen heeft geleid tot een aantal opties voor een monitor landschap.

AB - De provincie Noord-Holland (Gedeputeerde Staten en Provinciale Staten) heeft in 2000 besloten tot de ontwikkeling van een monitor voor natuur en landschap. In deze studie is onderzoek verricht naar de wensen en eisen van medewerkers van de provincie met betrekking tot een monitor voor landschap. In een serie interviews en een workshop is veel informatie verzameld hetgeen heeft geleid tot een aantal opties voor een monitor landschap.

KW - landschap

KW - landevaluatie

KW - monitoring

KW - nederland

KW - noord-holland

KW - landscape

KW - land evaluation

KW - monitoring

KW - netherlands

KW - noord-holland

M3 - Report

T3 - Alterra-rapport

BT - Naar een monitor landschap voor de provincie Noord-Holland; een inventarisatie van wensen en eisen

PB - Alterra

CY - Wageningen

ER -

Koomen AJM, van der Maat TNM. Naar een monitor landschap voor de provincie Noord-Holland; een inventarisatie van wensen en eisen. Wageningen: Alterra, 2003. 61 p. (Alterra-rapport; 779).