MKBA stadslandbouw: de maatschappelijke baten van (particuliere) initiatieven in stad en ommeland

Research output: Other contributionPamphlet

Abstract

Stadslandbouw staat in toenemende mate in de belangstelling als een veelbelovende bijdrage aan de duurzame ontwikkeling van stad en ommeland. Om na te gaan hoeveel stadslandbouw kan bijdragen aan deze duurzame ontwikkeling zijn de maatschappelijke kosten en baten (MKBA) van stadslandbouw becijferd in de cases gebiedsontwikkeling De Nieuwe Warande bij Tilburg en de Voedseltuin in Rotterdam.
Original languageDutch
PublisherPPO AGV
Publication statusPublished - 2013

Keywords

  • urban agriculture
  • sustainable development
  • rural urban relations
  • cost benefit analysis
  • area development

Cite this

@misc{43a6ccc1b7754c418f09df37dd351333,
title = "MKBA stadslandbouw: de maatschappelijke baten van (particuliere) initiatieven in stad en ommeland",
abstract = "Stadslandbouw staat in toenemende mate in de belangstelling als een veelbelovende bijdrage aan de duurzame ontwikkeling van stad en ommeland. Om na te gaan hoeveel stadslandbouw kan bijdragen aan deze duurzame ontwikkeling zijn de maatschappelijke kosten en baten (MKBA) van stadslandbouw becijferd in de cases gebiedsontwikkeling De Nieuwe Warande bij Tilburg en de Voedseltuin in Rotterdam.",
keywords = "stadslandbouw, duurzame ontwikkeling, relaties tussen stad en platteland, kosten-batenanalyse, gebiedsontwikkeling, urban agriculture, sustainable development, rural urban relations, cost benefit analysis, area development",
author = "M.P. Vijn",
year = "2013",
language = "Dutch",
publisher = "PPO AGV",
type = "Other",

}

TY - GEN

T1 - MKBA stadslandbouw: de maatschappelijke baten van (particuliere) initiatieven in stad en ommeland

AU - Vijn, M.P.

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Stadslandbouw staat in toenemende mate in de belangstelling als een veelbelovende bijdrage aan de duurzame ontwikkeling van stad en ommeland. Om na te gaan hoeveel stadslandbouw kan bijdragen aan deze duurzame ontwikkeling zijn de maatschappelijke kosten en baten (MKBA) van stadslandbouw becijferd in de cases gebiedsontwikkeling De Nieuwe Warande bij Tilburg en de Voedseltuin in Rotterdam.

AB - Stadslandbouw staat in toenemende mate in de belangstelling als een veelbelovende bijdrage aan de duurzame ontwikkeling van stad en ommeland. Om na te gaan hoeveel stadslandbouw kan bijdragen aan deze duurzame ontwikkeling zijn de maatschappelijke kosten en baten (MKBA) van stadslandbouw becijferd in de cases gebiedsontwikkeling De Nieuwe Warande bij Tilburg en de Voedseltuin in Rotterdam.

KW - stadslandbouw

KW - duurzame ontwikkeling

KW - relaties tussen stad en platteland

KW - kosten-batenanalyse

KW - gebiedsontwikkeling

KW - urban agriculture

KW - sustainable development

KW - rural urban relations

KW - cost benefit analysis

KW - area development

M3 - Pamphlet

PB - PPO AGV

ER -