Minder honger door minder verspilling? Het kan!

Y.R. Waarts, G.W. Meijerink, T. Timmermans

Research output: Other contributionPamphlet

Abstract

Publieksgerichte brochure voor Wereldvoedseldag 16 oktober 2010. Hebben mensen die honger lijden er wat aan als bij ons thuis minder eten verspild wordt? Ja, als we in westerse landen minder voedsel weggooien en er aan wennen dat goed voedsel er niet perfect uit hoeft te zien, dan zorgen we er met z'n allen voor dat consumenten in ontwikkelingslanden meer en beter eten kunnen kopen.
Original languageDutch
PublisherSchuttelaar & Partners
Place of PublicationDen Haag
Publication statusPublished - 2010

Keywords

  • food supply
  • food wastage
  • food wastes
  • losses
  • hunger
  • world food problems

Cite this

Waarts, Y. R., Meijerink, G. W., & Timmermans, T. (2010). Minder honger door minder verspilling? Het kan! Den Haag: Schuttelaar & Partners.
Waarts, Y.R. ; Meijerink, G.W. ; Timmermans, T. / Minder honger door minder verspilling? Het kan!. 2010. Den Haag : Schuttelaar & Partners.
@misc{1dca6d8cfaa646a59c3f8bfe2763c4fd,
title = "Minder honger door minder verspilling? Het kan!",
abstract = "Publieksgerichte brochure voor Wereldvoedseldag 16 oktober 2010. Hebben mensen die honger lijden er wat aan als bij ons thuis minder eten verspild wordt? Ja, als we in westerse landen minder voedsel weggooien en er aan wennen dat goed voedsel er niet perfect uit hoeft te zien, dan zorgen we er met z'n allen voor dat consumenten in ontwikkelingslanden meer en beter eten kunnen kopen.",
keywords = "voedselvoorziening, voedselverspilling, voedselafval, verliezen, honger, wereldvoedselproblemen, food supply, food wastage, food wastes, losses, hunger, world food problems",
author = "Y.R. Waarts and G.W. Meijerink and T. Timmermans",
year = "2010",
language = "Dutch",
publisher = "Schuttelaar & Partners",
type = "Other",

}

Waarts, YR, Meijerink, GW & Timmermans, T 2010, Minder honger door minder verspilling? Het kan!. Schuttelaar & Partners, Den Haag.

Minder honger door minder verspilling? Het kan! / Waarts, Y.R.; Meijerink, G.W.; Timmermans, T.

Den Haag : Schuttelaar & Partners. 2010, .

Research output: Other contributionPamphlet

TY - GEN

T1 - Minder honger door minder verspilling? Het kan!

AU - Waarts, Y.R.

AU - Meijerink, G.W.

AU - Timmermans, T.

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Publieksgerichte brochure voor Wereldvoedseldag 16 oktober 2010. Hebben mensen die honger lijden er wat aan als bij ons thuis minder eten verspild wordt? Ja, als we in westerse landen minder voedsel weggooien en er aan wennen dat goed voedsel er niet perfect uit hoeft te zien, dan zorgen we er met z'n allen voor dat consumenten in ontwikkelingslanden meer en beter eten kunnen kopen.

AB - Publieksgerichte brochure voor Wereldvoedseldag 16 oktober 2010. Hebben mensen die honger lijden er wat aan als bij ons thuis minder eten verspild wordt? Ja, als we in westerse landen minder voedsel weggooien en er aan wennen dat goed voedsel er niet perfect uit hoeft te zien, dan zorgen we er met z'n allen voor dat consumenten in ontwikkelingslanden meer en beter eten kunnen kopen.

KW - voedselvoorziening

KW - voedselverspilling

KW - voedselafval

KW - verliezen

KW - honger

KW - wereldvoedselproblemen

KW - food supply

KW - food wastage

KW - food wastes

KW - losses

KW - hunger

KW - world food problems

M3 - Pamphlet

PB - Schuttelaar & Partners

CY - Den Haag

ER -