Met meetmethode gevoelsmatige beslissingen feitelijk onderbouwen (interview met Peter van Weel, Steven Driever en Anja Dieleman)

P. Bouwman-van Velden, P.A. van Weel

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Ondanks de grote hoeveelheid meetboxen en sensoren blijft het moeilijk om de juiste beslissing te nemen die de beste groei geeft. Onderzoekers van Wageningen UR Glastuinbouw proberen de opname van CO2 van het totale gewas te meten, in plaats van een enkel blad. Dat geeft weer extra informatie voor de ontwikkeling van plantmodellen.
Original languageDutch
Pages (from-to)55
JournalOnder Glas
Volume7
Issue number12
Publication statusPublished - 2010

Keywords

 • protected cultivation
 • models
 • plant development
 • photosynthesis
 • phalaenopsis
 • instruments
 • sensors
 • measurement
 • decision making
 • greenhouse horticulture
 • vegetables
 • pot plants

Cite this

@article{e57ba7eb4fc54a9087674b30787fe707,
title = "Met meetmethode gevoelsmatige beslissingen feitelijk onderbouwen (interview met Peter van Weel, Steven Driever en Anja Dieleman)",
abstract = "Ondanks de grote hoeveelheid meetboxen en sensoren blijft het moeilijk om de juiste beslissing te nemen die de beste groei geeft. Onderzoekers van Wageningen UR Glastuinbouw proberen de opname van CO2 van het totale gewas te meten, in plaats van een enkel blad. Dat geeft weer extra informatie voor de ontwikkeling van plantmodellen.",
keywords = "teelt onder bescherming, modellen, plantenontwikkeling, fotosynthese, phalaenopsis, instrumenten (meters), sensors, meting, besluitvorming, glastuinbouw, groenten, potplanten, protected cultivation, models, plant development, photosynthesis, phalaenopsis, instruments, sensors, measurement, decision making, greenhouse horticulture, vegetables, pot plants",
author = "{Bouwman-van Velden}, P. and {van Weel}, P.A.",
year = "2010",
language = "Dutch",
volume = "7",
pages = "55",
journal = "Onder Glas",
number = "12",

}

Met meetmethode gevoelsmatige beslissingen feitelijk onderbouwen (interview met Peter van Weel, Steven Driever en Anja Dieleman). / Bouwman-van Velden, P.; van Weel, P.A.

In: Onder Glas, Vol. 7, No. 12, 2010, p. 55.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Met meetmethode gevoelsmatige beslissingen feitelijk onderbouwen (interview met Peter van Weel, Steven Driever en Anja Dieleman)

AU - Bouwman-van Velden, P.

AU - van Weel, P.A.

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Ondanks de grote hoeveelheid meetboxen en sensoren blijft het moeilijk om de juiste beslissing te nemen die de beste groei geeft. Onderzoekers van Wageningen UR Glastuinbouw proberen de opname van CO2 van het totale gewas te meten, in plaats van een enkel blad. Dat geeft weer extra informatie voor de ontwikkeling van plantmodellen.

AB - Ondanks de grote hoeveelheid meetboxen en sensoren blijft het moeilijk om de juiste beslissing te nemen die de beste groei geeft. Onderzoekers van Wageningen UR Glastuinbouw proberen de opname van CO2 van het totale gewas te meten, in plaats van een enkel blad. Dat geeft weer extra informatie voor de ontwikkeling van plantmodellen.

KW - teelt onder bescherming

KW - modellen

KW - plantenontwikkeling

KW - fotosynthese

KW - phalaenopsis

KW - instrumenten (meters)

KW - sensors

KW - meting

KW - besluitvorming

KW - glastuinbouw

KW - groenten

KW - potplanten

KW - protected cultivation

KW - models

KW - plant development

KW - photosynthesis

KW - phalaenopsis

KW - instruments

KW - sensors

KW - measurement

KW - decision making

KW - greenhouse horticulture

KW - vegetables

KW - pot plants

M3 - Article

VL - 7

SP - 55

JO - Onder Glas

JF - Onder Glas

IS - 12

ER -