Martin Scholten over kringlooplandbouw

M.C.T. Scholten (Performer)

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsOther research output

Abstract

Het is een hele opgave om voldoende en gezond voedsel op een duurzame manier te produceren. Zeker omdat de wereldbevolking groeit en meer voedsel nodig heeft, met name eiwitten. Algemeen directeur van de Animal Sciences Group Martin Scholten ziet in kringlooplandbouw de oplossing.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWageningen University & Research
Media of outputOnline
Size3:43 min.
Publication statusPublished - 18 Dec 2017

Cite this

Scholten, M. C. T. (Performer). (2017). Martin Scholten over kringlooplandbouw. Digital or Visual Products, Wageningen: Wageningen University & Research. Retrieved from http://edepot.wur.nl/432582
@misc{ac3dbe1ee3e84599b46b197cf65ed660,
title = "Martin Scholten over kringlooplandbouw",
abstract = "Het is een hele opgave om voldoende en gezond voedsel op een duurzame manier te produceren. Zeker omdat de wereldbevolking groeit en meer voedsel nodig heeft, met name eiwitten. Algemeen directeur van de Animal Sciences Group Martin Scholten ziet in kringlooplandbouw de oplossing.",
author = "M.C.T. Scholten",
year = "2017",
month = "12",
day = "18",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen University & Research",

}

Scholten, MCT, Martin Scholten over kringlooplandbouw, 2017, Digital or Visual Products, Wageningen University & Research, Wageningen.
Martin Scholten over kringlooplandbouw. Scholten, M.C.T. (Performer). 2017. Wageningen : Wageningen University & Research.

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsOther research output

TY - ADVS

T1 - Martin Scholten over kringlooplandbouw

A2 - Scholten, M.C.T.

PY - 2017/12/18

Y1 - 2017/12/18

N2 - Het is een hele opgave om voldoende en gezond voedsel op een duurzame manier te produceren. Zeker omdat de wereldbevolking groeit en meer voedsel nodig heeft, met name eiwitten. Algemeen directeur van de Animal Sciences Group Martin Scholten ziet in kringlooplandbouw de oplossing.

AB - Het is een hele opgave om voldoende en gezond voedsel op een duurzame manier te produceren. Zeker omdat de wereldbevolking groeit en meer voedsel nodig heeft, met name eiwitten. Algemeen directeur van de Animal Sciences Group Martin Scholten ziet in kringlooplandbouw de oplossing.

M3 - Digital or Visual Products

PB - Wageningen University & Research

CY - Wageningen

ER -

Scholten MCT (Performer). Martin Scholten over kringlooplandbouw Wageningen: Wageningen University & Research. 2017.