Markt en keten: gezondheid als marketinginstrument

L.P.L. van de Vijver, D.J. Huigen, I. van den Berg

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

Is biologisch voedsel beter dan gangbaar? Hoe hard zijn de bewijzen daarvoor? En hoe sterk moet het bewijs zijn voordat je het als claim op een product mag zetten? Dit dossier geeft een overzicht van de wetenschappelijke conclusies en de mogelijkheden om biologisch te promoten als beter.
Original languageDutch
PublisherBiokennis
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2011

Keywords

  • nutrition and health
  • food legislation
  • food marketing
  • organic foods
  • eu regulations

Cite this

van de Vijver, L. P. L. (Author), Huigen, D. J. (Author), & van den Berg, I. (Author). (2011). Markt en keten: gezondheid als marketinginstrument. Web publication/site, Biokennis. Retrieved from http://edepot.wur.nl/189307
van de Vijver, L.P.L. (Author) ; Huigen, D.J. (Author) ; van den Berg, I. (Author). / Markt en keten: gezondheid als marketinginstrument. [Web publication/site].
@misc{bad02fcb6b0142d88c22a11f5549986b,
title = "Markt en keten: gezondheid als marketinginstrument",
abstract = "Is biologisch voedsel beter dan gangbaar? Hoe hard zijn de bewijzen daarvoor? En hoe sterk moet het bewijs zijn voordat je het als claim op een product mag zetten? Dit dossier geeft een overzicht van de wetenschappelijke conclusies en de mogelijkheden om biologisch te promoten als beter.",
keywords = "voeding en gezondheid, voedingsmiddelenwetgeving, marketing van voedingsmiddelen, biologische voedingsmiddelen, eu regelingen, nutrition and health, food legislation, food marketing, organic foods, eu regulations",
author = "{van de Vijver}, L.P.L. and D.J. Huigen and {van den Berg}, I.",
note = "BioKennis dossier",
year = "2011",
language = "Dutch",
publisher = "Biokennis",

}

van de Vijver, LPL, Huigen, DJ & van den Berg, I, Markt en keten: gezondheid als marketinginstrument, 2011, Web publication/site, Biokennis.
Markt en keten: gezondheid als marketinginstrument. van de Vijver, L.P.L. (Author); Huigen, D.J. (Author); van den Berg, I. (Author). 2011. Biokennis.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Markt en keten: gezondheid als marketinginstrument

AU - van de Vijver, L.P.L.

AU - Huigen, D.J.

AU - van den Berg, I.

N1 - BioKennis dossier

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Is biologisch voedsel beter dan gangbaar? Hoe hard zijn de bewijzen daarvoor? En hoe sterk moet het bewijs zijn voordat je het als claim op een product mag zetten? Dit dossier geeft een overzicht van de wetenschappelijke conclusies en de mogelijkheden om biologisch te promoten als beter.

AB - Is biologisch voedsel beter dan gangbaar? Hoe hard zijn de bewijzen daarvoor? En hoe sterk moet het bewijs zijn voordat je het als claim op een product mag zetten? Dit dossier geeft een overzicht van de wetenschappelijke conclusies en de mogelijkheden om biologisch te promoten als beter.

KW - voeding en gezondheid

KW - voedingsmiddelenwetgeving

KW - marketing van voedingsmiddelen

KW - biologische voedingsmiddelen

KW - eu regelingen

KW - nutrition and health

KW - food legislation

KW - food marketing

KW - organic foods

KW - eu regulations

M3 - Web publication/site

PB - Biokennis

ER -

van de Vijver LPL (Author), Huigen DJ (Author), van den Berg I (Author). Markt en keten: gezondheid als marketinginstrument Biokennis. 2011.