Maak kennis met de hyalommateek, de reuzenteek

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

Abstract

De vondst van enkele hyalommateken niet zo ver van Nederland maakte heel wat los. In dit natuurbericht een nadere kennismaking met deze reuzenteek op basis van informatie afkomstig van het European Center for Disease Prevention and Control. Waar komt hij nu voor en mogelijk in de toekomst bij een veranderend klimaat? Hoe jaagt hij? Op welke gastheren? Wat is de rol van trekvogels?
Original languageDutch
PublisherNature Today
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 16 Jun 2019

Cite this

@misc{6631e4d77b9b46f6ab7966ea18191bfe,
title = "Maak kennis met de hyalommateek, de reuzenteek",
abstract = "De vondst van enkele hyalommateken niet zo ver van Nederland maakte heel wat los. In dit natuurbericht een nadere kennismaking met deze reuzenteek op basis van informatie afkomstig van het European Center for Disease Prevention and Control. Waar komt hij nu voor en mogelijk in de toekomst bij een veranderend klimaat? Hoe jaagt hij? Op welke gastheren? Wat is de rol van trekvogels?",
author = "{van Vliet}, A.J.H.",
year = "2019",
month = "6",
day = "16",
language = "Dutch",
publisher = "Nature Today",

}

van Vliet, AJH, Maak kennis met de hyalommateek, de reuzenteek, 2019, Web publication/site, Nature Today.
Maak kennis met de hyalommateek, de reuzenteek. van Vliet, A.J.H. (Author). 2019. Nature Today.

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

TY - ADVS

T1 - Maak kennis met de hyalommateek, de reuzenteek

AU - van Vliet, A.J.H.

PY - 2019/6/16

Y1 - 2019/6/16

N2 - De vondst van enkele hyalommateken niet zo ver van Nederland maakte heel wat los. In dit natuurbericht een nadere kennismaking met deze reuzenteek op basis van informatie afkomstig van het European Center for Disease Prevention and Control. Waar komt hij nu voor en mogelijk in de toekomst bij een veranderend klimaat? Hoe jaagt hij? Op welke gastheren? Wat is de rol van trekvogels?

AB - De vondst van enkele hyalommateken niet zo ver van Nederland maakte heel wat los. In dit natuurbericht een nadere kennismaking met deze reuzenteek op basis van informatie afkomstig van het European Center for Disease Prevention and Control. Waar komt hij nu voor en mogelijk in de toekomst bij een veranderend klimaat? Hoe jaagt hij? Op welke gastheren? Wat is de rol van trekvogels?

M3 - Web publication/site

PB - Nature Today

ER -