Leren en Innoveren in Noord-Holland Noord : Koppeling tussen AgriVizier en het onderwijs

Research output: Other contributionPamphlet

Abstract

Deze brochure is een publicatie van onderzoeksthema T&U Methodieken kennisoverdracht (BO-28). Het thema levert bouwstenen aan voor het verbeteren van kennisvalorisatie, het tot waarde brengen van kennis, door integrale kennisketens en een effectieve en efficiënte inzet van kennismiddelen door en voor kennispartners en ondernemers in Greenportregio's. Dit met als doel dat de keten van kennis naar kunde, naar kassa structureeel wordt.
Original languageDutch
PublisherLEI Wageningen UR
Place of PublicationDen Haag
Publication statusPublished - 2013

Keywords

  • horticulture
  • knowledge transfer
  • knowledge exploitation
  • cooperation
  • innovations
  • regional atelier

Cite this

@misc{645592dbc51843f9b3ed19098350357c,
title = "Leren en Innoveren in Noord-Holland Noord : Koppeling tussen AgriVizier en het onderwijs",
abstract = "Deze brochure is een publicatie van onderzoeksthema T&U Methodieken kennisoverdracht (BO-28). Het thema levert bouwstenen aan voor het verbeteren van kennisvalorisatie, het tot waarde brengen van kennis, door integrale kennisketens en een effectieve en effici{\"e}nte inzet van kennismiddelen door en voor kennispartners en ondernemers in Greenportregio's. Dit met als doel dat de keten van kennis naar kunde, naar kassa structureeel wordt.",
keywords = "tuinbouw, kennisoverdracht, kennisvalorisatie, samenwerking, innovaties, regioleren, horticulture, knowledge transfer, knowledge exploitation, cooperation, innovations, regional atelier",
author = "{van Os}, G.J. and M.W.C. Dijkshoorn-Dekker and F.A. Geerling-Eiff",
year = "2013",
language = "Dutch",
publisher = "LEI Wageningen UR",
type = "Other",

}

Leren en Innoveren in Noord-Holland Noord : Koppeling tussen AgriVizier en het onderwijs. / van Os, G.J.; Dijkshoorn-Dekker, M.W.C.; Geerling-Eiff, F.A.

Den Haag : LEI Wageningen UR. 2013, .

Research output: Other contributionPamphlet

TY - GEN

T1 - Leren en Innoveren in Noord-Holland Noord : Koppeling tussen AgriVizier en het onderwijs

AU - van Os, G.J.

AU - Dijkshoorn-Dekker, M.W.C.

AU - Geerling-Eiff, F.A.

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Deze brochure is een publicatie van onderzoeksthema T&U Methodieken kennisoverdracht (BO-28). Het thema levert bouwstenen aan voor het verbeteren van kennisvalorisatie, het tot waarde brengen van kennis, door integrale kennisketens en een effectieve en efficiënte inzet van kennismiddelen door en voor kennispartners en ondernemers in Greenportregio's. Dit met als doel dat de keten van kennis naar kunde, naar kassa structureeel wordt.

AB - Deze brochure is een publicatie van onderzoeksthema T&U Methodieken kennisoverdracht (BO-28). Het thema levert bouwstenen aan voor het verbeteren van kennisvalorisatie, het tot waarde brengen van kennis, door integrale kennisketens en een effectieve en efficiënte inzet van kennismiddelen door en voor kennispartners en ondernemers in Greenportregio's. Dit met als doel dat de keten van kennis naar kunde, naar kassa structureeel wordt.

KW - tuinbouw

KW - kennisoverdracht

KW - kennisvalorisatie

KW - samenwerking

KW - innovaties

KW - regioleren

KW - horticulture

KW - knowledge transfer

KW - knowledge exploitation

KW - cooperation

KW - innovations

KW - regional atelier

M3 - Pamphlet

PB - LEI Wageningen UR

CY - Den Haag

ER -