Late herfst dit jaar, bepaal of dat ook bij jou zo is

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

Abstract

Nederland heeft weer een late herfst. Door de hoge temperaturen en het lang uitblijven van de eerste nachtvorst kwamen bladverkleuring en bladval laat op gang. In dit natuurbericht een overzicht van De Natuurkalender waarmee je handig kunt bepalen hoe vroeg of laat de herfstontwikkeling van enkele bomen en struiken nu bij jou in de buurt is.
Original languageDutch
PublisherNature Today
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 5 Nov 2019

Cite this

@misc{92cc6ad3aa66430ea1768df158c960a8,
title = "Late herfst dit jaar, bepaal of dat ook bij jou zo is",
abstract = "Nederland heeft weer een late herfst. Door de hoge temperaturen en het lang uitblijven van de eerste nachtvorst kwamen bladverkleuring en bladval laat op gang. In dit natuurbericht een overzicht van De Natuurkalender waarmee je handig kunt bepalen hoe vroeg of laat de herfstontwikkeling van enkele bomen en struiken nu bij jou in de buurt is.",
author = "{van Vliet}, A.J.H. and W.A. Bron",
year = "2019",
month = "11",
day = "5",
language = "Dutch",
publisher = "Nature Today",

}

Late herfst dit jaar, bepaal of dat ook bij jou zo is. van Vliet, A.J.H. (Author); Bron, W.A. (Author). 2019. Nature Today.

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

TY - ADVS

T1 - Late herfst dit jaar, bepaal of dat ook bij jou zo is

AU - van Vliet, A.J.H.

AU - Bron, W.A.

PY - 2019/11/5

Y1 - 2019/11/5

N2 - Nederland heeft weer een late herfst. Door de hoge temperaturen en het lang uitblijven van de eerste nachtvorst kwamen bladverkleuring en bladval laat op gang. In dit natuurbericht een overzicht van De Natuurkalender waarmee je handig kunt bepalen hoe vroeg of laat de herfstontwikkeling van enkele bomen en struiken nu bij jou in de buurt is.

AB - Nederland heeft weer een late herfst. Door de hoge temperaturen en het lang uitblijven van de eerste nachtvorst kwamen bladverkleuring en bladval laat op gang. In dit natuurbericht een overzicht van De Natuurkalender waarmee je handig kunt bepalen hoe vroeg of laat de herfstontwikkeling van enkele bomen en struiken nu bij jou in de buurt is.

M3 - Web publication/site

PB - Nature Today

ER -