Landbouw innovaties

  Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsOther research output

  Abstract

  De business unit Akkerbouw, Groene ruimte en Vollegrondsgroente van Praktijkonderzoek Plant & Omgeving (PPO AGV) is dé partner als het gaat om praktijkgericht onderzoek en innovaties. Resultaten uit strategisch en fundamenteel onderzoek worden door ons praktijk- en toepassingsrijp gemaakt. Daarmee positioneren wij ons als brug tussen wetenschap en praktijk. Wij ontwikkelen en leveren nieuwe, direct toepasbare kennis en passen deze toe in samenwerking met onze partners. Dit zijn ondernemers of instituten die werkzaam zijn in de agrarische sector. Het werkveld is de akkerbouw, vollegrondsgroenten en multifunctionele landbouw.
  Original languageDutch
  Place of PublicationLelystad
  PublisherPPO AGV
  Media of outputOnline
  Publication statusPublished - 2011

  Keywords

  • agricultural research
  • innovations
  • arable farming
  • vegetable growing

  Cite this

  @misc{8a86ec2ef9b149ae8f597c798bd27c38,
  title = "Landbouw innovaties",
  abstract = "De business unit Akkerbouw, Groene ruimte en Vollegrondsgroente van Praktijkonderzoek Plant & Omgeving (PPO AGV) is d{\'e} partner als het gaat om praktijkgericht onderzoek en innovaties. Resultaten uit strategisch en fundamenteel onderzoek worden door ons praktijk- en toepassingsrijp gemaakt. Daarmee positioneren wij ons als brug tussen wetenschap en praktijk. Wij ontwikkelen en leveren nieuwe, direct toepasbare kennis en passen deze toe in samenwerking met onze partners. Dit zijn ondernemers of instituten die werkzaam zijn in de agrarische sector. Het werkveld is de akkerbouw, vollegrondsgroenten en multifunctionele landbouw.",
  keywords = "landbouwkundig onderzoek, innovaties, akkerbouw, groenteteelt, agricultural research, innovations, arable farming, vegetable growing",
  author = "{PPO Akkerbouw, Groene Ruimte en Vollegrondsgroente}",
  year = "2011",
  language = "Dutch",
  publisher = "PPO AGV",

  }

  PPO Akkerbouw, Groene Ruimte en Vollegrondsgroente, Landbouw innovaties, 2011, Digital or Visual Products, PPO AGV, Lelystad.
  Landbouw innovaties. PPO Akkerbouw, Groene Ruimte en Vollegrondsgroente (Author). 2011. Lelystad : PPO AGV.

  Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsOther research output

  TY - ADVS

  T1 - Landbouw innovaties

  AU - PPO Akkerbouw, Groene Ruimte en Vollegrondsgroente, null

  PY - 2011

  Y1 - 2011

  N2 - De business unit Akkerbouw, Groene ruimte en Vollegrondsgroente van Praktijkonderzoek Plant & Omgeving (PPO AGV) is dé partner als het gaat om praktijkgericht onderzoek en innovaties. Resultaten uit strategisch en fundamenteel onderzoek worden door ons praktijk- en toepassingsrijp gemaakt. Daarmee positioneren wij ons als brug tussen wetenschap en praktijk. Wij ontwikkelen en leveren nieuwe, direct toepasbare kennis en passen deze toe in samenwerking met onze partners. Dit zijn ondernemers of instituten die werkzaam zijn in de agrarische sector. Het werkveld is de akkerbouw, vollegrondsgroenten en multifunctionele landbouw.

  AB - De business unit Akkerbouw, Groene ruimte en Vollegrondsgroente van Praktijkonderzoek Plant & Omgeving (PPO AGV) is dé partner als het gaat om praktijkgericht onderzoek en innovaties. Resultaten uit strategisch en fundamenteel onderzoek worden door ons praktijk- en toepassingsrijp gemaakt. Daarmee positioneren wij ons als brug tussen wetenschap en praktijk. Wij ontwikkelen en leveren nieuwe, direct toepasbare kennis en passen deze toe in samenwerking met onze partners. Dit zijn ondernemers of instituten die werkzaam zijn in de agrarische sector. Het werkveld is de akkerbouw, vollegrondsgroenten en multifunctionele landbouw.

  KW - landbouwkundig onderzoek

  KW - innovaties

  KW - akkerbouw

  KW - groenteteelt

  KW - agricultural research

  KW - innovations

  KW - arable farming

  KW - vegetable growing

  M3 - Digital or Visual Products

  PB - PPO AGV

  CY - Lelystad

  ER -