Abstract

Er staan meer dan 3 biljoen bomen op aarde, dat zijn ongeveer 422 bomen per persoon. Maar het totale aantal bomen is sinds het begin van de menselijke beschaving bijna gehalveerd. Ecosystemen met een lange levensduur, zoals bossen, zijn kwetsbaarder voor relatief snelle veranderingen in het ecosysteem zoals klimaatverandering veroorzaakt.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 4 Nov 2015

Cite this

@misc{494663d761e74f94af5c419932a54a44,
title = "Klimaat en bos: dossier",
abstract = "Er staan meer dan 3 biljoen bomen op aarde, dat zijn ongeveer 422 bomen per persoon. Maar het totale aantal bomen is sinds het begin van de menselijke beschaving bijna gehalveerd. Ecosystemen met een lange levensduur, zoals bossen, zijn kwetsbaarder voor relatief snelle veranderingen in het ecosysteem zoals klimaatverandering veroorzaakt.",
author = "B.J.M. Arts and G.J. Nabuurs and M. Herold",
year = "2015",
month = "11",
day = "4",
language = "Dutch",

}

Klimaat en bos : dossier. Arts, B.J.M. (Other); Nabuurs, G.J. (Other); Herold, M. (Other). 2015.

Research output: Non-textual formWeb publication/site

TY - ADVS

T1 - Klimaat en bos

T2 - dossier

A2 - Arts, B.J.M.

A2 - Nabuurs, G.J.

A2 - Herold, M.

PY - 2015/11/4

Y1 - 2015/11/4

N2 - Er staan meer dan 3 biljoen bomen op aarde, dat zijn ongeveer 422 bomen per persoon. Maar het totale aantal bomen is sinds het begin van de menselijke beschaving bijna gehalveerd. Ecosystemen met een lange levensduur, zoals bossen, zijn kwetsbaarder voor relatief snelle veranderingen in het ecosysteem zoals klimaatverandering veroorzaakt.

AB - Er staan meer dan 3 biljoen bomen op aarde, dat zijn ongeveer 422 bomen per persoon. Maar het totale aantal bomen is sinds het begin van de menselijke beschaving bijna gehalveerd. Ecosystemen met een lange levensduur, zoals bossen, zijn kwetsbaarder voor relatief snelle veranderingen in het ecosysteem zoals klimaatverandering veroorzaakt.

M3 - Web publication/site

ER -