KASSIM

Wiki

Research output: Book/ReportBookProfessional

Abstract

Kassim is ontwikkeld door Wageningen University & Research business unit Glastuinbouw en Wageningen Environmental Research. Het project is gefinancierd door Wageningen UR Knowledge Sharing (WURKS), het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, en de Stichting Programmafonds Glastuinbouw in het kader van het onderzoeksprogramma Kas als Energiebron.
Original languageDutch
PublisherGroen Kennisnet
Publication statusPublished - 2019

Cite this

@book{1c5065428ff94f0296fe0ddd975e02d4,
title = "KASSIM: Wiki",
abstract = "Kassim is ontwikkeld door Wageningen University & Research business unit Glastuinbouw en Wageningen Environmental Research. Het project is gefinancierd door Wageningen UR Knowledge Sharing (WURKS), het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, en de Stichting Programmafonds Glastuinbouw in het kader van het onderzoeksprogramma Kas als Energiebron.",
author = "G.L.A.M. Swinkels and Alexander Boedijn",
year = "2019",
language = "Dutch",
publisher = "Groen Kennisnet",

}

KASSIM : Wiki. / Swinkels, G.L.A.M.; Boedijn, Alexander.

Groen Kennisnet, 2019.

Research output: Book/ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - KASSIM

T2 - Wiki

AU - Swinkels, G.L.A.M.

AU - Boedijn, Alexander

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Kassim is ontwikkeld door Wageningen University & Research business unit Glastuinbouw en Wageningen Environmental Research. Het project is gefinancierd door Wageningen UR Knowledge Sharing (WURKS), het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, en de Stichting Programmafonds Glastuinbouw in het kader van het onderzoeksprogramma Kas als Energiebron.

AB - Kassim is ontwikkeld door Wageningen University & Research business unit Glastuinbouw en Wageningen Environmental Research. Het project is gefinancierd door Wageningen UR Knowledge Sharing (WURKS), het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, en de Stichting Programmafonds Glastuinbouw in het kader van het onderzoeksprogramma Kas als Energiebron.

M3 - Book

BT - KASSIM

PB - Groen Kennisnet

ER -

Swinkels GLAM, Boedijn A. KASSIM: Wiki. Groen Kennisnet, 2019.